Rouge simonedebeauvoir var zaten fazlasıyla hemde ama bana var eşime var beni özel kılan bu demek istedigimi anlamadın
simonedebeauvoir Rouge yok senin burdaki personanı anladım ama senin o yönünü merak ettim ondan dedim
Rouge simonedebeauvoir belki postlarda yazabilirim o konuda bazen acılıyorum acılmaya çalışıyorum ama kendim post acmam
Deleted_15 MedavikPastam işte o milyorder ablamız daha ona ulaşmamış belli 😂 ergenlikte suratimin içine eden garnier peelingin burdan….
MedavikPastam Deleted_15 ahahahah bende geçen sene bi garnierin siyah nokta maskesini aldım dahada siyah noktaları çoğalttı yüzümde ibne
Deleted_15 Gittibimilyarlikmobilya sen ne diyosuun ya kocamı aşık eden kirpikleri onla yapıyodum benn hahshsa f/p olarak çok iyi 🤌🏻
Deleted_15 Rouge lykd turuncuyu bulduğumdan beri onu bıraktım ben de. Lash sensational muadili bence iyi 🫡
Susunbebekuyuyo Rouge gülüm çiçeğim hazır elin değmişken birde rossman ürünleri kesinlikle elinizde olması gerekenler postunada talibim ♥️🌸
Deleted_15 MedavikPastam ahahah dünden beri beni keşfeden keşfedene 😂 ben de çok güldüm valla bugün seninle 😂😂🤭