umayimo Az önce küçük ama çok güzel bir şey yaptım. Değer verdiğim ama bunu haketmediğini anladığım bir kişiyi hayatımdan çıkarıp ÇÖPE attım.Layık olduğu yere çok yakıştı. OHH!! ACAYİP BİR HAFİFLEME HİSSETTİM 😇
Cicikiz sizene çok saçma değil mi ya ay zamanında bende yaptım elime birşey geçmedi en iyisi durumlarına bakma daha çok kudurur
sizene Cicikiz laf soktuğunu sanıyor oğlum yanımda geriye kalanlar umrumda değil diye bende bunu istiyorum umrunda olmiyim sal beni 😂
sizene Deletedmom_18 eee altında kalamam yani diyorki oğlum yanıbaşımda geri kalanlar umrumda değil bayılıyordum ben de sana sanki 😂
sizene superisi_ cidden çok fena Kadın tavır yaptım 2 gün gelemedi ya oğlum yanıbaşımda geri kalanlar umrumda değil diye söz atmış 😂
sizene simonedebeauvoir ama saçma canım da iki gün gelemedi diye oğlum yanıbaşımda geriye kalan umrumda değil diye bende bunu istiyorum umrunda olmiyim 😂
sizene Polyannacilik kız öbür postuma bak anlarsın sabah akşam benle olmak istiyor gece uyumaya gidiyor tavır aldım 2 gün gelemedi diye oğlum yanımda geriye kalanlar umrumda değil diye ben napmışım anam ona bende zaman ayırmak istiyorum kendime