BlackMambaa_ Eklemeyi unutmuşum Forumun en sıcak kanlısı Harika bir kalbe sahip olan güzel insan Sedaa Tek başına dimdik ayakta duran En güçlü bir kadın Gittibimilyarlikmobilya En saf en temiz duyguları içinde bir kadın @Goat
Kekillikamisci bukii27 knka bak ben oraya yazdm ki nolur mala anlatır gbi anlatsın yazdım . Onlarda anlattı ekran resmiyle afdjdk 😆😆
MedavikPastam Forumun en iyi kalpli insanı düşmanının gıybetini bile yapmaz o derece temiz @Kekillikamisci ❤ Son zamanlar aynı zorlukları yaşadığımız aynı fikirde olduğumuz çok sevdiğim bilgili @kanalize ❤ Herkesle samimi olan insan ayırt etmeyen @belladonna @kleopatranizzz @Moonlight_ @Yetoooooooyaaaaa ❤❤❤❤ Forumun kızıl bombası @bukii27 ❤😂 Yorumlarını görünce içimin ısındığı şevkatli merhametli @bitterdelisi24 ❤ Forumun en komik matrak üyeleri @xyzem @Burnumageliyoduslkmsn @taslan ❤❤❤❤@melaykeeee İçinde gizli afrodit olan ama dışarıdan naif narin görünen @Rouge @selen_ @Elisam2022 ❤❤❤ Herkese pamuk gibi yaklaşan sıcakkanlı @Zamansiz_ @Deleted35 ❤❤ Veee uzun zamandır olmayan özlediğim @Enerciii @offended_lady ballarım❤❤ Forumun seks kraliçesi @aykirikadin @successfulwoman @HurremSultan ❤❤❤ Sevdiğim daha çok kişiler var burda onlar kendini biliyorlar etiketlemiyorum🥰
Kekillikamisci MedavikPastam senin beni bu kadar iyi tanıman n’olacak knka ? Çok teşekkür ederim çok seviyorum seni 🌺❤️🫂🥳🥳
Deleted35 MedavikPastam yaaa teşekkür ederim 💐 pamuk gibi yaklaşmak kanımda var benim 🥰 sende foruma baya renk katıyorsun bence 🙃