Kekillikamisci bukii27 knka bak ben oraya yazdm ki nolur mala anlatır gbi anlatsın yazdım . Onlarda anlattı ekran resmiyle afdjdk 😆😆
MedavikPastam Forumun en iyi kalpli insanı düşmanının gıybetini bile yapmaz o derece temiz @Kekillikamisci ❤ Son zamanlar aynı zorlukları yaşadığımız aynı fikirde olduğumuz çok sevdiğim bilgili @kanalize ❤ Herkesle samimi olan insan ayırt etmeyen @belladonna @kleopatranizzz @Moonlight_ @Yetoooooooyaaaaa ❤❤❤❤ Forumun kızıl bombası @bukii27 ❤😂 Yorumlarını görünce içimin ısındığı şevkatli merhametli @bitterdelisi24 ❤ Forumun en komik matrak üyeleri @xyzem @Burnumageliyoduslkmsn @taslan ❤❤❤❤@melaykeeee İçinde gizli afrodit olan ama dışarıdan naif narin görünen @Rouge @selen_ @Elisam2022 ❤❤❤ Herkese pamuk gibi yaklaşan sıcakkanlı @Zamansiz_ @Deleted35 ❤❤ Veee uzun zamandır olmayan özlediğim @Enerciii @offended_lady ballarım❤❤ Forumun seks kraliçesi @aykirikadin @successfulwoman @HurremSultan ❤❤❤ Sevdiğim daha çok kişiler var burda onlar kendini biliyorlar etiketlemiyorum🥰
Kekillikamisci MedavikPastam senin beni bu kadar iyi tanıman n’olacak knka ? Çok teşekkür ederim çok seviyorum seni 🌺❤️🫂🥳🥳
Deleted35 MedavikPastam yaaa teşekkür ederim 💐 pamuk gibi yaklaşmak kanımda var benim 🥰 sende foruma baya renk katıyorsun bence 🙃