kanalize d12 karıştırırım diyorsanız 28 günlüklerden alın içeriği aynı sayılır yasmin kullanmadım farklı bir marka kullanıyorum gayet güzel koruyor ve iyi yönleri çok fazla benim için, ek korunma kullanmıyorum hiç kaza da yaşamadım
tgrt_ d12 bekarken adetim düzenli olsun diye kullandım doğumdan sonrada korusun diye ben bi sıkıntı yaşamadım kilo da aldırmadı yan etkisi hiç olmadı bende
Derininmotheri tgrt_ ben ikinci Microgynan kullandım 1 seneye yakın son zamanlarda ara kanamam oldu bi ayda 3 defa adet gördüm doktoru Qlairista verdim ilk kutunu bitirdim ikinciye başladım fakat adet olamadım hala belirtisi var ağrım oluyor ama başlamadı hala
kanalize fatima19 ben hiç bulamama sorunu yaşamadım genelde çift çift alıp stokluyorum ama yoksa da sipariş üzerine getirirler
kanalize 1canbebisim hamilelik şüphen yoksa kullanabilirsin tabiki. Ama ilk haftalarda ek korunma da kullanmalısın geri çekilme veya prz gibi. Korumaya hemen başlamıyor bir haftadan sonra başlıyor ben ilk ay ek yöntem kullandım sonra sadece hap ile devam ettim
fatima19 kanalize kullanıyorum zaten ama hep korku var içimde bide burda hapla hamile kalanları okuyunca 😅
kanalize fatima19 ben ek korunma kullanmıyorum eminim korur iki sene korudu bundan sonrada korur yani. 😁😋 adı ne sizinkinin
Cilekliturta6 fatima19 ben 9 sene doğum kontrol hapı kullandım canım gayet iyi korudu 😁 bıraktım ertesi ay 2. çocuk oldu