Son zamanlarda çok tartıştık hep son raddeye geldik bi şekilde geri döndük 5 aylık bi oğlumuz var. Benim de hatalarım var elbet ama çok kırıldım çok yıprandım evliliğimiz 2 yıl oldu yaklaşık ve başından beri çözülmeyen sorunlar var ufak da olsa büyüyor can sıkıyor. Bazı sorunlar ufak da değil. Geçenlerde de benden bi şey gizlediğini öğrendim ve bu benim için çok yıkıcı oldu. Aldatma değil ama gizlememesi gereken bi şeyi gizledi ve ben mesajları gördüm -normalde telefonunun şifresini bilmem ve kontrol de etmeyiz karşılıklı olarak- o zaman da kavga ettik. Bilmiyorum düzeleceğine olan inancımı yitirdim galiba. Tartışmalarımızdan sonra hiç böyle hissetmezdim ama aşırı soğuk içim, çabalamak istemiyorum artık. Uzaklaştım farkındayım. Kavga edecek bi mesele bile olsa kavga etmek istemiyorum. Arkadaş gibi geliyor artık. İçim düzelir belki bi süreçtir diye bekliyorum. Kendimi doldurmamaya çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, bu süreçlerden geçip sonra kalben eşine karşı düzelen var mı aranızda?
Eşimden soğudum sanırım
Kediperisi Henüz çok yeni doğum yapmışsınız,öyle hissetmeniz inanın çok normal.
Eşinizle iletişiminiz nasıl?
Çünkü eşler arasındaki iletişim eksikliği,ilişkide birçok soruna yol açar.Sürekli geçmişi hatırlatma,ima yoluyla bakışlar veya incitici sözler,birbirlerini anlamak ve desteklemek yerine kırıcı bir atmosfer oluşturup iletişim yollarına dikenli teller döşer.Bu durum,duygusal bağın zayıflamasına ve ilişkinin sağlıksız bir döngüye girmesine neden olur. Eşlerin birbirlerini anlamak,duygularını ifade etmek ve sorunları olgun bir şekilde çözmek için açık iletişim kurmaları önemlidir.
umayimo İletişimimiz var aslında ama oturup bi şeyleri konuşsak bile çoğu zaman kavga ederek bitiriyoruz ya da tartışıyoruz bu yüzden konuşasım bile gelmiyor
Kediperisi Kızgınlıklar geçer ama kırgınlıklar derinlerde gizlenir…
Sen geçti sanırsın bir gün bir şey olur geçmediğini orda öylece durduğunu görürsün…
Kediperisi çok var canım emin ol kafanı bu düşüncelerle doldurma gelip geçici bir durumdur umarım bende önceden her konuşmamızda kavga ederdim hep beni anlamıyor diye düşünürdüm ama sakın kalıp kavga etmeden anlatınca bir süre sonra normale dönüyor aldatma değil ise birbirinize zaman ayırın birlikte güzel vakit geçirin eminim düzelecektir
Kediperisi Yoruyor.Açıklamalar yoruyor,anlaşılmamak,anlatamamak, anlayamamak ve hatta bazen anlamak bile yoruyor.
Değil mi?
Seni çok iyi anlıyorum ama mükemmel bir evlilik yok bana göre…
Deletedmom_18 kesinlikle, önceden kızgındım artık kırgınım o yüzden uzaklaştım zaten istemeden
enerciiiii Keşke sakin kalabilsem artık o kadar dolmuştum ki sakince konuşmak dahi istemiyordum ama son günlerde bi soğukluk var dediğim gibi artık hiçbir şey anlatmak derdinde değilim. Yanlış mı anlıyor anlasın, anlaşamıyor muyuz tamam kalsın gibisinden yani
umayimo Evet kesinlikle öyle. Aileme, dışarıya karşı mükemmelmiş gibi yapmaktan çok yoruldum. Eskiden biri sorsa pişman mısın ya da hiç pişman oldun mu evlendiğin için diye -ki biz çok zorluklara göğüs gererek evlendik ailelerimiz istemedi vs.- hayır derdim ama artık hayır diyemiyorum duraksıyorum.
Kediperisi evet insan ayni şeyleri düşünüyor ama bir süre sonra bakiyor ki öyle de olmuyor sonuçta evkisiniz nereye kaşar devam edebilir böyle
enerciiiii Hiç bilmiyorum o yüzden sormak istedim🥲
Kediperisi sen hala lohusa sayılırsın.
Biraz kendine ve eşine zaman tanı 🫂
umayimo doğum öncesi de böyleydi durumlar aslında ama lohusa psikolojisiyle beraber herhalde iyice etkiledi beni🫠
Kediperisi umudumu yitirdim dediğin yerde aslında herşey netleşti evlilik bu herşey yaşanıyor asla olmaz dediğin şey bile oluyor ama o umutsuzluk işin içine girdi mi müthiş bir soğuma geliyor dediğin gibi artık kavga etmek bile içinden gelmiyor bu durumda ne denir bilmiyorum..
Ben geçenlerde öyle hissettim ama sonra eşim inanılmaz değişti şuan tekrar ilk günümüzdeki gibiyim açıkcası 🥰
simonedebeauvoir Ne güzel çok sevindim senin adına✨❤️ benim eşimin değişeceğini düşünmüyorum açıkçası. Hatalarını kabul etmiyor daha doğrusu ona göre bunlar hata değil. Kendi yapınca normalleştiriyor ama ben yapsam asla normal olmaz bunu da biliyorum. Hep savunması var, bugüne kadar samimi bi özür duymadım kendisinden haksız olsa bile. Yaptığı her şey için kendince sebepleri var. Tüm bunlar zaten değişmesinin önündeki engeller. O yüzden umudumu yitirdim😔
Kediperisi belirli aralıklarla bana da öyle hissiyatlar geliyor canım 😂👀🫶🏻
Kediperisi zaten insan o hareketlerden sonra umudunu yitiriyor canım üzüldüm ya
bukii27 ah bu erkekler ya🫠🌝 kayınvalidem hep der tamam erkekleri anlıyorum da bu kadınların zoru ne ki evleniyorlar der haklı galiba😂
simonedebeauvoir Ben de üzgünüm ama toparlarım inşallah🥲