Kediperisi umudumu yitirdim dediğin yerde aslında herşey netleşti evlilik bu herşey yaşanıyor asla olmaz dediğin şey bile oluyor ama o umutsuzluk işin içine girdi mi müthiş bir soğuma geliyor dediğin gibi artık kavga etmek bile içinden gelmiyor bu durumda ne denir bilmiyorum..
Ben geçenlerde öyle hissettim ama sonra eşim inanılmaz değişti şuan tekrar ilk günümüzdeki gibiyim açıkcası 🥰
Eşimden soğudum sanırım
simonedebeauvoir Ne güzel çok sevindim senin adına✨❤️ benim eşimin değişeceğini düşünmüyorum açıkçası. Hatalarını kabul etmiyor daha doğrusu ona göre bunlar hata değil. Kendi yapınca normalleştiriyor ama ben yapsam asla normal olmaz bunu da biliyorum. Hep savunması var, bugüne kadar samimi bi özür duymadım kendisinden haksız olsa bile. Yaptığı her şey için kendince sebepleri var. Tüm bunlar zaten değişmesinin önündeki engeller. O yüzden umudumu yitirdim😔
Kediperisi belirli aralıklarla bana da öyle hissiyatlar geliyor canım 😂👀🫶🏻
Kediperisi zaten insan o hareketlerden sonra umudunu yitiriyor canım üzüldüm ya
bukii27 ah bu erkekler ya🫠🌝 kayınvalidem hep der tamam erkekleri anlıyorum da bu kadınların zoru ne ki evleniyorlar der haklı galiba😂
simonedebeauvoir Ben de üzgünüm ama toparlarım inşallah🥲
Kediperisi hahahshs sonuna kadar😂
Kediperisi Canım hepimizim evliliği dört dörtlük değil illaki sorunlar oluyor bizde tartışıyoruz ama hiç esimden sogumadim ha büyük birşey varsa eminim bende soğurdum ben bu anlattiklarinizdan sadece sizden gizlediği konuya takıldım gerçekten büyük birşey değilse al karşına konuş bence halledebilirsiniz bide yeni doğum yapmışsın sorumluluklarınız çoğaldı illaki bununda etkisi vardır canım
Kediperisi Tüm evliliklerde zaman zaman böyle soğumalar ola biliyor. Yalnızca sende böyle diye düşünüp üzme kendini. Esas olan zamanla sorunların üstesinden birlikte gelmektir. Zaman herşeyin ilacıdır. Soğuduğunu düşünme, sadece son zamanlar güvenini sarsmış. Herşey hallolur, konuşmaya çalış
Pinkoooo Benden gizlediği mevzu şu, daha önce de belirttiğim bi post olmuştu eşimle ikimiz de İslami hassasiyetleri olan insanlarız ve eşim normalde buna çok dikkat eden bi insan. Karşı cinsle konuşma, iletişim noktasında da dikkat ediyoruz. Eşim işiyle alakalı bi bölüm okuyor taşınıp geldiğimiz şehirde. Normalde bitmesi lazımdı ama bi türlü bitmedi alttan dersleri vardı hocalarla konuştu vize finallere gidip giriyor sadece yani dönem boyunca 2 kez gidiyor 1-2 hafta kalıp geliyor başka bi şehirde ki o şehirde büyük bi şehir. Bu süreçlerde bana bölümden ders çalışacak birini bulduğunu -erkek- onunla oturup sınav öncesi çalıştıklarını söylemişti. Gizlediği şey ise aslında 3 kişi çalıştıkları ve 3. Kişinin 30′lu yaşlarda bi hanımefendi olduğu. Şimdi buraya kadar sorun etmeyenler elbette olacaktır ama aynı şey benim yapmamı eşim asla istemez ve kabul etmez bu zamana kadar etmedi de. Üstelik ben yeni doğum yapıp 8 gün hastanede bebeğim enfeksiyon kaptı diye yatmışım psikolojim çok bozulmuş o dönem duygusal ve fiziksel hiçbir desteğini görememişim hastane sürecimiz boyunca -ki doğumum çok travmalı oldu- yanımda olduğunu hissettirmemiş çıktığımız gün beni kayınvalidemlerde bırakıp kalkıp başka şehire vizelere gitmiş ve bu çalışma ortamını benden gizlemiş. Sonra finallere gitmeden önce de mesaj atıp o hanımefendiye final zamanı ders çalışacağını haber vermiş ve isterse katılabileceğini söylemiş. Finallere gidip geldi ben çok sonra öğrendim mesajlarını gördüm. Bana söylediği şey ise doğumdan sonra psikolojik olarak iyi değildin o yüzden bu çalışma grubunu sana söylesem aşırı tepki verirdin dedi. Ben tabii baya kavga ettim çünkü bu yaptığı şeyi ‘yapmam gerekiyordu dersleri geçmem için’ başlığı altında benden gizlediğini normalleştirmeye çalışıyor ve gizleme nedenini de benim üzerime yıkmaya çalışıyordu. Saatler sonunda hatasını kabul etti ama sorsan inan hala aynı şeyi savunur durur. Yaşadığımız tüm tartışmalardan daha ağır geldi bu bana. Konuşmaları okudum birkaç yerde de gereksiz samimiyet kurmaya çalıştığını fark ettim. Neden böyle yazdın diyorum bilmiyorum diyor. Bu fazla samimiyet bana göre kaçamaktır ve kendini mikro flörtlerle tatmin etmektir. O yüzden soğudum iyice. ÇOK UZUN OLDU HAKKINI HELAL ET AMA DOLMUŞUM😔
Starblog Konuşuyorum ama hatasını kabul etmemesi, normalleştirmeye çalışması ki ben yapsam asla normalleştirmez bu gibi şeyler duvar oluyor önüme. İster istemez arada laf sokuyorum ya da konu gelince kendi geçiştiriyor, kavgaya dönüyor mesele. Manipüle edildiğimi hissediyorum söyleyince de kabul etmiyor tabii ki🫠
Kediperisi Helal olsun canım benim hiç sorun değil içini dökmüssün inan senin yerinde olsam bende aynı tepkiyi verirdim şimdi sana hak verdim ne olursa olsun asla gizlemiyecekti gizleyerek senin ona olan güvenini sarsmış sıkma canını umarım herşey düzelir 🌸
Pinkoooo İnşallah🌸 çok sağ ol 🫶🏻❤️