güünayyydınnn kızlaarr 😃😘🌸💞
1haftadir diyetteyim.
Güzelde gidiyor.Hergün 1saat yürüyüş yapıyorum.Termal yağ yakan taytlardan sipariş verdim.Yürürken yağ yakımı vücut şekillenmeye yardımcı olsun diye ama jel krem yok attigim ürün nasıl başka önerebileceginiz ürün varsa fayda gördüğünüz tavsiye eder misiniz..?
Zayıflama
selen_
Günayydııın.
Ben bu tarz ürünlere çok inanmıyorum Ya. Gerçekten doğruluk yapı var mı 😅
belladonna hiç ihtiyacım olmamıştı artık var 🙈😂
Kullanmadım bilmiyorum ki ama yorumlar çok iyi bu tarz kullanan fayda gören var mı diye merak ettim formunu heri istiyorum 😭😄
selen_
İlla ki deneyen olmuştur. Hepimizi aydınlatır 😅
- Düzenlendi
belladonna keşke başina seksi biseyler yazsaydım herkes gelirdi 😂😂ilgi çekici olmadı ki böyle kimden tavsiye alacağım 😭😂
- Düzenlendi
selen_ Biride “kilo almak” diye post açsa ya 🤣😏😔
selen_ En sexi kilo verme yolları 🤣🤣🤣
selen_ nasıl sexy zayıflanır yazmalıydın bak o zaman post uçardı 😅
kleopatranizzz
Kleo linçlenmek mi istiyorsun 😅
belladonna Ahahah yok belki biri görürde açar dedim fjjf
kleopatranizzz
Sonra herkes üzüldün yaş tutsun peride 😅
kleopatranizzz inşallah inşallah bur gün bunu yazacak kadar ay yok uzunum çok zayıf olunca Safinaz gibi oluyorum ben 😂 zayıflatan seks pozisyonları yazmaliydim tüh taşardi buralar belladonna
selen_
Başlığı yeniden düzenle 😜😜
Madem uzunsun zayıflama Selen 😅
selen_ kendilerini o kadar gömmeseler de olur hahahaah
belladonna 5kilom var o bir gitse 😂aa degistiriliyor mu başlık dur bakiyim 😄😄
selen_ kullandım aşkım ben termal tayt giyiyordum birde bi korsen vardı taş gibi onu da giyip tabi altına o sıkılaştırıcı jel sürüyordum çok faydasını görmüştüm şimdi yine başlamak istiyorum ama nerdeee
selen_ evet değişiyor 😅
Ramazan ayında verirsin boşver 💃
Buzlulimonatam
Gerçekten etkili oluyor mu Ya
Buzlulimonatam jel markası neydi canım faydası oluyor mu başlayalim ya yaz geliyor giyilecek kıyafetleri düşün 😘
“Hiç bir yemek fit göründü kadar tatmin edici ve lezzetli değildir” yeni mottom bu 😂😂
belladonna nerden söyle hemen bulamadım hain planlarım var 🔪 🙈😂😂