Huysuzlilo etoile hoşbuldum🥰 yaniii kendimce eğlenceliyim, genelde çocuklarıma hataırlamayacakları komik anılar yaşatır üstüne buralarda anlatırım, herkes seni alan yaşadı diyor, kocamda battım ben diyor 🥲🤣
Huysuzlilo Deleted35 hala aklımda. Rüyama bile girdiği oluyor. Anne diye uyurken seslense elim ayağım titriyor. O hali aklımdan çıkmıyor hiç. Birde o an geceydi herkes evdeydi. Ama şuan tekim, ne olur ne yaparım bilmiyorum…
Deleted35 Huysuzlilo inşallah öyle birşey olmaz travmatik bi olay tabi ki ama soğukkanlı olmakta fayda var yine de
Moonlight_ Huysuzlilo 2 iyidir askim ne futbol takimi yaaa neler diyorsun 😂 Bende ikinciyi dogurdum simdi kendimi toparlama zamaniii yaz gelmeden söyle o cicili bicili seylerin icinde fistik gibi olmaliyimmm🤣
Huysuzlilo Moonlight_ ben emzirdiğim için plan yaptım yavaş yavaş gidiyo yani galiba… Hoş bazen öğün atlıyorum ama şu tatlı krizini çözsem daha çabuk gidecek…
Huysuzlilo Moonlight_ seni bilmiyorum ama böyle şey var bende emzirdikten sonra şeker istiyor vücudum kriz gibi. Her emzirme de hemde. Ve çikolata yedim diyelim bana şey diyor sanki “sen beni ne sandın bu sadece çikolata, tatlı ver. ” ve hala çözemedim…
Moonlight_ Huysuzlilo ne yersem olur ama yemesem keskee onun icin bu protein barlarindan aldim onunla avutuyorum kendimi🤣🤣🤣
Elisam2022 Hosgeldin bacimsuuu. En son kızın vardi sonra oğlana hamileydin. Mersin muhabbeti yapmıştık kidsle seninle, bildim seni dhdj
Huysuzlilo Elisam2022 oğlan doğdu benim, 3 aylık, belimi bükmekle meşgul, kucağına al anne, yok vazgeçtim meme anne, anne memede değilmiş gazdır anne, kakamda olabilir belki anne, sıpaydi anne… Hoşbuldum 🥲
Huysuzlilo Deleted35 evet. Ya zaten aileden genetik. 7 yaşa kadar aşırı kritik bu yüzden 7 yaşa kadar tetikte kalalım diye doktor dedi. 3 kere ateşli 1 kere soğuk havale yetiyor birde. O yüzden 2lemesin daha 2 yaşına var hak dolmasın istiyorum…
Deleted35 Huysuzlilo tatlı sorununu kökten çözüyorum hemde @Moonlight_ değil mi ? 😂 ilk uygun zaman da taktik vereceğim lilo ❤️😂