Huysuzlilo yavrukus ben cerezatte ve prezervatif korumasındaydım öğrendiğimde 21 haftalıktı. Doktor bile şok oldu. Şimdi bu ikisine ek iğne oluyorum…
yavrukus Huysuzlilo çok büyükmüş basıl fark etmedin 🫣 ben öğrendiğimde de 4 buçuk aylıktı şimdi spiral ve bazen canımız isterse prezervatif kullanıyoruz hee defasında değil ama şu an hiç istemiyorum 9 aylık oğlum daha her an kalacağım diye çok korkuyorum
Huysuzlilo yavrukus ben kızımı 1 aylıkken öğrendim ama 2.00 betayken şüphelenip gitmiştim doktora doktor bana enfeksiyon dedi o yüzden saldım. Kızımla uğraşırken farkedememişim… Biz korunmayı asla bırakmadığımız halde oldu…
yavrukus Huysuzlilo yaa %100 korunma yöntemi var mı acaba spiral falan kayacak diye çok korkuyorum prezervatif de zevk vermiyor hap kullanmak istemiyorum hormonlarım için bilemiyorum ya Allah korusun artık
Deleted35 Huysuzlilo tatlı sorununu kökten çözüyorum hemde @Moonlight_ değil mi ? 😂 ilk uygun zaman da taktik vereceğim lilo ❤️😂
Moonlight_ Deleted35 @Huysuzlilo sakin kanma bu cok fenaaa sana hep tatliyla ilgili gifler atacak canin ceksin diye 🤣 Lan jaleee Lilo emziriyor ona bari yapma ben kendini feda ederim onun icin🤣🤣🤣
Moonlight_ Huysuzlilo ne yersem olur ama yemesem keskee onun icin bu protein barlarindan aldim onunla avutuyorum kendimi🤣🤣🤣