eeeyaniii keske olsaaa. Normalde de duygusal bir insanım üstüne hormonlar da eklenince çekilmez oluyor 😂

eeeyaniii gece 2de mc donalds big mac diye ağlamışlığım vardı hamileliğimde 🤣 ben hep yiyecek için ağladım sanırım 2 hamileliğimde de kardes,kalamar, lotus biscoff donut, milkanın parça çikolatalı bisküvisi falan çok rafine şeylere ağlardım ve yerdim 🤣 lohusalığımda da boşanmak için ağladım 40 gün boyunca eşimin varlığından bile nefret ediyordum 🤣🤣🤣🤣

eeeyaniii hshshsgs yaaaa hamile olduğum günleri özledim diye ağlayasım geldi şimdi benim de 🥲

eeeyaniii reglken öyleyim, regl sonrası yumurtlama yaklaşıyor diye öyleyim, diğer reglim yaklaşınca gene öyleyim 😂 bana sadece 1 hafta free dönem kalıyor 🤦🏻‍♀️

eeeyaniii aynen şükür buna 🫡 sana sabırlar diliyorum ahaha bu günler de geçecek en nihayetinde sağlıkla kavuş da bii 🫶🏻🫶🏻

eeeyaniii görürsün yok artığı bir doğurda hayırlısıyla 😂 şaka bir yana her dönem ayrı güzel çok zor bir hamilelik geçirmeme rağmen özlüyorum bazen 🫠