Eşimle 2021 den beri beraberliğimiz yok ( kendisinin özel durumu var ) @HurremSultan hatırlarsan seninle konuşmuştuk. 🥹
Neyse ben ilaç vs duymuştum bunu eşime söylemiştim bana dönüp dedi ki benim derdim ne senin ki ne diye beni tersledi.
O günden beri ağzımı dahil açmadım kendisine Ya bir sarılma bir öpme de mi olmaz bir insan da tabi eşime de hak veriyorum hayatımız bir anda alt üst oldu daha yeni evliyken.
Ama bende bir insan kuluyum bee hayatım da mast yapmış değilim nasıl olduğunuda bilmem açıkçası.

Sorum şu ben kendimi nasıl tatmin edecem bilmiyorum alet falanda alamam kendisi evde oluyor ve kartıma bakar.
Bu arada özel olduğu için buraya yansıtmak istemiyorum.
Canım sıkkın çok üzgünüm her konuda. 😔

Öncelikle geçmiş olsun her ne hastalığı varsa acil şifalar diliyorum . Tamam cinsel olarak aktif yaklasamiyorsa sevişerek rahatlarsın seni ? Ne demek öpme bile yok 🤦 oral yapsın oksasin . Sende insansın yani. Karşına alıp güzelce duygularını anlat yani kıyamam sana ..

Pembepanterr Seni ben de hatırlıyorum. Eşin hala psikolojik olarak böyle bi şeye hazır değil sanırım, bi de erkekler için daha hassas bi konu. Bu konuda destek alıyor mu hiç? Yani kendi kendini de tatmin edebilirsin elbette herhangi bi alet kullanmadan.
      Ama senin açlığın cinsellik yanında şefkat kısmandan da var belli ki, belki çift terapisi iyi gelebilir

Medusa . Bu konuda destek alıyor mu hiç?

Cinsellik konusunda almıyor.
        Psikaytriye gidiyor sadece uyku sorunu panik vs için her konuda açım doğru söylüyorsunuz 😔

Pembepanterr Ya seni de anlıyorum, bu konuda eşinden bi şeyler beklemen enn doğal hakkın. Beraber gitmeniz belki o bu durumu düzeltebilir, bilemiyorum. He ama bunun için konuşmak sana çok geliyorsa ve olumsuz yanıt seni daha fazla yıkacaksa, kendin için bi şeyler yapabilirsin.

Daha önce hiç yapmadıysan, kendi vucüdunu kefşetmekle başla. Göğüslerini ve klitorisini okşayarak yapabilirsin. Aletleri eşim anlar diyorsan masaj aleti falan kullanabilirsin burda bahsedilmişti

Medusa Beraber gitmeniz belki o bu durumu düzeltebilir, bilemiyorum

Kabul etmez diye düşünüyorum.

Vücudumu bile sevemiyorum o derece bıkkınlık var kendimde.

Masaj aleti var şu farklı farklı başlıkları olan mı acaba?

Pembepanterr o nedemek yaa böyle saçma sapan ismi olur karı kocasınız siz bunun farkında mı nedemek imkansız bundan daha doğal ne olabilir hadi cinsellik yok sevismedemi yok yani buda mi yasak aşırı aşırı saçma benim aklım ermedi

Polyannacilik nedemek yaa böyle saçma sapan ismi olur karı kocasınız

Canım kendisinin özel durumu var belden aşağısı tutmuyor ayağa kalkamıyor his yok yani.
                Ama diğer türlü şeyler de olmuyor sevişme kendisinin beni tatmin etme gibi psikolojik sanırım bilmiyorum 🥺