Coolness Evet erkekler için biraz da gurur meselesi

Hem de çok..
Trafik kazası geçirdi malesef umudumuz düzelmesi yönünde inşallah.
Yazdıklarınız bana o kadar iyi geldi ki başta çekindim ama içimi dökmeye ihtiyacım vardı gerçekten teşekkür ederim. 🙏🏻
Bunu şimdi happykidste açsaydım bir ton linç gelirdi daha önce yaptıkları gibi burası gerçekten insan halinden anlıyor 🌸

Mommy12 Amin inşallah teşekkür ederim canım 🙏🏻🌸
    Hayatınızda olan herşey şuan şükür sebebi bence burda arkadaşlar çoğu şeyden şikayetçi oluyor ya o yüzden dedim yanlış anlaşılmasın 🫶🏻

Medusa bir ara düşündüm evet hem de çok ihtiyacım var eşim gidiyor aslında onunla gitmeyi düşünüyorum bende canım psikaytriye

papatyahanm eşinizden bir beklentiye girmeyin derim ne olursa olsun hiçbirimizin bilmediği bir pskolojide kendisi..

Kuzum 4 sene oldu ? Sence girmiş olabilir miyim? Asla ona dile getirmedim benim için olmasa da oluyor mesela bu zamana kadar olmadığı gibi ama kendim de şunu fark ettim çok agresif tahammülsüz sinir küpü birine dönüştüm daha önce bunlar yoktu acaba dedim cinsellikte mi etkiliyor diye düşündüm kendi kendime o kadar canım

Pembepanterr mutlaka etkisi vardır ihtiyaç sonuç olarak bu da.. en kısa sürede kendini tatmin etmeni tavsiye ederim belki biraz iyi gelir sana🌸 asla yanlış bişe yaptığını düşünme bu bir ihtiyaç aklına hep bu gelsin

Pembepanterr öncelikle geçmiş olsun daha once başka bir postta görmüştüm başına gelenlerle alakalı bir yorumunu normalde isim hafızam iyi değildir ama seni hiç unutmadım evlilikte iyi ve kötü gün kavramının soyut örneklerinden birisin benim için saygım sonsuz bu konuda sana çünkü çok büyük bir sınavdan geçiyorsun umarım yaşadığın her darlığın sonu büyük bir ferahlık olarak döner hayatına 🌸 Eminim ki eşinde çok zor bir süreçten geçiyor hem yaşadığı kaza hem içinde bulunduğu durum kabullenmesi kolay olmayacak zaman bazen ne yazık ki bazı durumlarda bir sayıdan ibaret oluyor 😔 fiziksel ve dürtüsel olarak hepimizin nefsine yenik düştüğü anlar vardır buna ihtiyaç duyman çok normal zaten herkes sana yardımcı olacak şeyler yazmış ekstra birşey yazmayacağım ama bir yorumda mastürbasyon yapınca sanki onu aldatıyormuşsun gibi birşey yazmış bir arkadaş ve sende onaylamışsın asla öyle bir suçluluk psikolojisine koyupta haksızlık etme kendine büyük bir savaş veriyorsun sen çok özel ve güçlüsün bunu sakın unutma 💫💕

Pembepanterr yaz yaz, birimiz psikolojik olarak destek oluruz, birimiz tatmin konusunda fikir veririz, birimiz başka bir konu da, her kafadan insan var burada.
              Ben diyorum aslında buradakiler Mom ve kidste de var aynı kullanıcılar ama burada bi free takılıyor millet. Kidste linç için bekleyen burda hoşgörüyle konuşuyor bende anlamadım bu işin büyüsünü 😅

Okyanusunkalbi seni hiç unutmadım evlilikte iyi ve kötü gün kavramının soyut örneklerinden birisin benim için saygım sonsuz bu konuda sana çünkü çok büyük bir sınavdan geçiyorsun umarım yaşadığın her darlığın sonu büyük bir ferahlık olarak döner hayatına 🌸

Ya şu cümle işte beni içten fetheden göz yaşım pıt 🥲🌸
                Amin inşallah teşekkür ediyorum Allah razı olsun 🥺
                Eşimin yaşadığı da çok zor hatta ona daha zor benim için olmasa da olur keşke onun için olsa belki bir gün başka bir post açarım kocamla kavuştuk diye. 🥲🫶🏻

Teşekkür ediyorum canım benim tavsiyen için 🌼

Coolness yaz yaz, birimiz psikolojik olarak destek oluruz, birimiz tatmin konusunda fikir veririz, birimiz başka bir konu da, her kafadan insan var burada.

Evet gerçekten öyleymiş Allah razı olsun 🌼🙏🏻
                  Beni dinlediğiniz için zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim ☺️

Şuan bile orda linç var vay efendim niye yazım yanlışı yapılıyormuş dikkat edecekmişiz 🤦🏻‍♀️😂😂