Deleted_15 MedavikPastam gluten diyetiyle 3 kilo birden gitti tavsiye edilir. Ben diyetisyenle vermiştim size de hocalık yaparım siz yabancı değilsiniz adam başı 10000 milyor dolar+1 paket Niveaya danışmanlık yaparım 😂
MedavikPastam Deleted_15 biz milyordeer degiliz canım nereden bulalım o kadar parayı. Ama diyet listeni paylaşırsan sana garnierin peeling’in hediye edebilirim ahahahahahhahaha
Deleted_15 MedavikPastam ben sizi milyorder saniyordum meğer siz fakirlikten mide küçültmek için diyet yapiyomussunuz 🤭 garnierin peelingi için kurşun atar kurşun yerim hahshah listeyi bulursam paslarim aşko
Huysuzlilo MedavikPastam beeeğğğnnn çoğu zaman nasıl aç kaldığımı görüp şaşıracaksınız. Üstelik düzenli hatırlatmada yaparım 🥲 su içiiiğğn diye
Huysuzlilo Huysuzlilo bunu bana kocam atmış 🥲 kilo vermek istiyorum diye bağrınma kolayı var diyo. Bağrınma dediğide yedi yirmidört onu arayıp hatırlatıyom diyetteyim diye.
Huysuzlilo MedavikPastam o zaten bozdu fiziğimi kıskanç ayı Umikoyla havuz başındaki fotoğrafı atarken seni hep hamile mi bıraksam dedi, sonra durdu öylede güzelsin olmaz eve kitliyim mi rapunzel gibi dedi. Kıskançlıktan nazar etti gıcık
HurremSultan MedavikPastam ben kankimle başladım aimdi sizinle de devam edicem o bozsa siz bozmayın. Beraber verelim. Tabağının resminj atmayacak olan gelmesin😂😂😂
mryyyy MedavikPastam aranıza yeni katıldım Happy kidsten geliyorum 3 aylık bir bebişim var🥹ve tabi verilmesi gereken 11 kilo katılmak isterim grubunuza