MedavikPastam bukii27 bukii27 zeytep selen_ Tonight_00 Moonlight_ Kızlar Yarına kadar bekleyeyim herkes gelsin Grup kuracağım
zeytep MedavikPastam Benimde diyet yapmam gerekiyor, yaza düğünler var ama ben hâlâ yarınlar yokmuşçasına yemeye devam ediyorum.🥹
selen_ MedavikPastam diyetteyim ve iyi gidiyorum 😂ama ya sizin attiklarinizi canım çeker onlarıda yapıp yersem 😭😂
Tonight_00 MedavikPastam aynı dediğin gibi hergun başlamaya karar veren ben ama bir türlü baslayamayan 😢😢😢
MedavikPastam buzdankalpler Kekillikamisci Tonight_00 Kızlar grubu kurdum ama sizi gruba salamadım. Grup kurarken isim arama yeri var orada sizin adınız çıkmıyordu bir saattir uğraşıyorum🥲😬
elifahmet MedavikPastam beni de ekleyinnn polikstrn dolayı kilo alımı oluyor ilaç kullanmıyorum 73 oldum 😒
Deleted_15 Deleted_15 bu arada yakın zamanda sağlık sebeplerinden ötürü 1 aylık diyet yaptım 3 kilo kadar gitti ama gene yediğim için 2 kilo tekrar almışım kârdayım gene nihahahha
Deleted_15 MedavikPastam gluten diyetiyle 3 kilo birden gitti tavsiye edilir. Ben diyetisyenle vermiştim size de hocalık yaparım siz yabancı değilsiniz adam başı 10000 milyor dolar+1 paket Niveaya danışmanlık yaparım 😂
MedavikPastam Deleted_15 biz milyordeer degiliz canım nereden bulalım o kadar parayı. Ama diyet listeni paylaşırsan sana garnierin peeling’in hediye edebilirim ahahahahahhahaha
Deleted_15 MedavikPastam ben sizi milyorder saniyordum meğer siz fakirlikten mide küçültmek için diyet yapiyomussunuz 🤭 garnierin peelingi için kurşun atar kurşun yerim hahshah listeyi bulursam paslarim aşko
Huysuzlilo MedavikPastam beeeğğğnnn çoğu zaman nasıl aç kaldığımı görüp şaşıracaksınız. Üstelik düzenli hatırlatmada yaparım 🥲 su içiiiğğn diye
Huysuzlilo Huysuzlilo bunu bana kocam atmış 🥲 kilo vermek istiyorum diye bağrınma kolayı var diyo. Bağrınma dediğide yedi yirmidört onu arayıp hatırlatıyom diyetteyim diye.