kleopatranizzz bukii27 @Deleted35 jalem detoxta ( aşırı özledim onu💐 ) @Deletedmom_18 ’üm de biraz ara vereceğini söylemişti ♥️ @superisi_ perim de daha az giriyor sanırım
Deleted35 bukii27 kleopatranizzz Ben geldim burdayım yalnız bu detoks şeysinde bir temizlik yapmışım size anlatamam ben mi detoks yaptım benim ev mi belli değil 😂😅
selen_ superisi_ ben sessiz takipciyken çok eğlenceliydi😂kayıt oldum peride sıkıcı bir yere dönüştü 😀günah keçisi beni ilan edip yakabilirsiniz 😂😂
bukii27 kleopatranizzz evet 🥹🥲benim jaleden haberim Yoktu korktum bişey mi oldu diye de sonra kızlar söyledi
enerciiiii bukii27 ya bende görmüyorum kaç gündür postlarini veya yorumlarini bi eksik var diyorum detox mu yapıyor @Deleted35 asko nerdesin ya
bukii27 selen_ kız bir ara aşırı iyiydi şimdi kimse yok sen ben @HurremSultan @MedavikPastam @Kekillikamisci @kleopatranizzz ve @belladonna da girmiyor eskisi gibi @BlackMambaa_ da kaldık ki kleo da çok girmiyor sıkıcı olmaya başladı 🥹🥹🥲
superisi_ selen_ hahaha denk gelmiş sana 😁 bi yere gitttigim yok ya burdayım sadece bu aralar az giriyorum
etoile selen_ kanka sen kötü zamana denk geldin gercekten. Eskiden buralar bağ bahceydi simdi tarlaaaa 😜
selen_ bukii27 bizde mı girsek detoksa @simonedebeauvoir yok o yokken bir buruk oluyorum özledim 😭çoğu kız detoksda ben de giricem de bu sefer instaya sarmak istemiyorum yada tiktok falan yemek yerken yada bebek uyuturken sıkılıyorum bir yere girmem gerek 😂😂
kleopatranizzz selen_ Buraya girdiğimden beri instayı unuttum,wpye mesaj gelmeden girmiyordum fjfjfj burada detoksa girince diğerlerine de sık girmediğimi farkettim, bazen telefonu elime bile almıyorum bu durum beni aşırı mutlu etmeye başladı. 😇🫠
bukii27 selen_ bende öyleyim işde kahve içerken sigara içerken takılmam gerek TikTok saçma sapan insanlarla dolduğu için girmiyorum ama yine dönücm galiba burasıda sarmıyor artık 🥹
selen_ kleopatranizzz whatsappta sık giriyorum msjlar önemli oluyor. Ama diğerlerine bende girmiyorum
selen_ bukii27 saçma ama bir ara satmıştım şarkıları güzel oluyor 🙈😂birde şu gül akımı vardı ya kocaman gül alıyordu kızlara sevgileri o akıma düşmüştüm 🙈😂