Deleted35 HurremSultan bence biraz kendini dinlemeye ihtiyacı var canım , ben yazdım kendisine ama pek konuşabilecek gibi olduğunu düşünmüyorum suan ,olanları biraz sindirip kendi hayatı için en doğru kararları alıp aramıza döner diye düşünüyorum ,inşallah 🤲
Coolness HurremSultan bende az önce baktım 2 saat önce çevrimiçiymiş, yazdıklarını okudum sadece. Tercih edeceği yolda Allah yardımcısı olsun oğluyla beraber yolu çiçeklerde dolsun
HurremSultan Coolness inşallah askimm yani nazara mi geldi noldu anlamadım ki😔 Allah kimsenin yuvasını yikmasin
Coolness HurremSultan ay mümkün, ben nazara çok inanırım. Allah kem gözlerden fesatlardan uzak tutsun
HurremSultan Coolness ay burda böyle çok yakın hissediyorum sizi sanki yakın arkadaşım eşiyle sorun yaşıyor ua cidden
HurremSultan Rouge sayfasına gir oku askimm eşiyle dün gece tartismislar bebeği verin yada vermeyin ben gidicem insalah bakamazlar bende kalır falan dedi. Sonra onu da alicam dedi babam gelcek sabah dedi. Devamı yok bekliyoruz
Deleted_15 Rouge ‘gece sohbeti’ postunu oku kuzum eşiyle ilgili problemler var durum biraz farklı onun için yazdım 🥹
selen_ HurremSultan son konuştuğumda evdeydi mesaj attım şuan büyük hayal kırıklığı yaşıyor şok da kız o kadar idare etti çok nankörlermiş Rabbim yardımcısi olsun.Ben eşimin hep kötü taraflarını anlatırım nazara çok inanırım mutlu evlilik eş çok nazara geliyor
HurremSultan selen_ bende normalde çevremde hep eşimle güzel anılarımızı anlatmam onların eşi nasılsa bende eşimi öyle anlatırım. Sonra iste instada ben gunluk paylaşım yaomaha basladim. Eşimle o zaman kavga ettik. Sonra hesabı da sildi. Şuanda mesela gerçekten aramız çok çok daha iyi. Uyarınca hemen toparlıyor kendini. Nazar gerçekten var ya gözü olanin gözü çıksın desemmm of of inşallah çözerler
zarifhanim HurremSultan Benim haberim yoktu bu postu görünce öğrenmiş oldum ne yazık ki. Rabbim kalbine ferahlık versin, evladından ayırmasın. Her şerde var bir hayır derler ya bu şerrin içindeki hayra ulaştırsın. Yaşadıkları hakkında bir yorumda bulunmak acısını da hatırlatmak istemiyorum ama bu gidiş ona iyi gelebilir. İyi mi kötü mü bilmiyorum gerçi yaşadıkça kendisi farkeder..
HurremSultan zarifhanim amin inşallah 🌺 evlat ve eş bu dünyada en yakınınız oluyor. Onlarla sinanmak insanı cok hirpaliyor. İki günlük dünya olduğunu unutuyoruz insanogluyuz işte. Belki zamanın kıymetini bilsek herşey daha da güzel olur
Rouge HurremSultan ayy kalbime indi yemin ediyorum elimi görsen hasta sandım cok sükür degil tamam bu da kötü ama ben cok daha kötüsünü düşündüğüm için bir tık rahatladım
Cicekliperde HurremSultan şok oldum şu an. Rabbim kalbine ferahlık versin. Hiç haberim yoktu. Kaçırdım postu galiba. Çok üzüldüm
Rouge HurremSultan olsun şimdilik zor ama sonra daha mutlu olucak mutsuzsa hic biseye hic kimseye katlanmamalı