Kızlar çıldıracam kaç gündür yatak döşek kıyafetler hepsi çişli oluyor en iyi diye Prima Premium care kullanıyoruz kenarlarından sızdırıyor. Ben mi doğru bağlamıyorum yoksa bez yüzünden mi? Belini fazla mı sıkmak gerek bezin zarar vermez mi bebeğe😩

MedavikPastam bazen bizde de oluyor yatış şekliyle alakalı olabilir kaç aylıktı hatırlamıyorum ama ya da bazen bebekler büyükçe ilk kullandığı bez olmayabiliyor bi kerelik de olsa başka bi bez deneyin isterseniz en azından sorunu bulursunuz.

MedavikPastam evet olabilir mesela ben bu sabah kızımın geceden taktığım bezini çıkardığımda bez de bir damla bile yoktu ama pijaması full ıslaktı sabaha kadar hiç yerinde durmaz sürekli döner o yüzden oluyor yani biliyorum.Muhtemelen sizin de öyle

MedavikPastam gece bir kere de olsa değiştir. Hala gece yiyor büyük ihtimalle. Beslerken hemen pıt pıt değiştir. Birde gece bir beden büyük tak askimm biz bim bezi kullanıyoruz 😂

Gece bezini bir beden büyük kullanıyordum ben. Sleepy geçince ecologic olanı aldım gece için, daha kalın beden olarak bi tık büyük diğerlerine göre o yuzden bunda aynı beden kullanıyorum ama molfix kullanirken sizdirma oluyordu benim de bazen büyük beden takınca pek olmuyordu. Bezin cirtlari yapistirinca ikisi bir araya geliyordu nerdeyse oyle büyüktü yani

MedavikPastam eskiden bez mi vardı gııı annemin bıze yaptıgından yap poşeti külot gıbı oyuntulu kes içinede bez koy yandan bağla hıc sızdırmaz ben 5 yasın kadar kullandımışım🤣😂😂

Molfix 4 kullanıyorum ben sızdırma olmuyo . Pek nadir oluyo oda çok çok ciş yaparsa bende değiştirmede geç kalırsam hareket ettikçe bacak kenarlarından taşıyor . Yatağına sıvı geçirmeyen Alezler var onlardan takabilirsin yada alt açma bezi varya ondan serebilirsin şokta vardı ben ordan almstim

MedavikPastam Ben hep bu sorunu yaşadığımda kızımın bez numarasını yükseltme zamanı geldiğini farkettim. Yani bir beden büyük alınca sızdırma sorunu kalmadı. Primanın kalıpları diğer bezlere göre küçük. Örneğin 5 numara kullanıyorsam, geceleri 6 takıyordum. Kilosuna bakmıyordum çünkü baksam 4 de oluyordu ama küçük olduğunu anlayabiliyordum.

MedavikPastam bende sleepy hiç sevmedim her onu taktigimda sızdırıyor gündüz bile eşim bi paket büyük olanından almış mecbur kullanıp bitirmeye çalışıyorum çok kötü ya

MedavikPastam bazen bez büyük geliyor beline sızdırabiliyor,zayıfım bebişiniz baldırlı değilse yaşına uygunda olsa sızdırabiliyor,bir numara küçük deneyin belki o zaman sızdırmaz