karamelek90 bende onu kullanıyordum gece onu takıyorum hatta ama geçen çocuk hastaydı hastanedeydik aceleden almayı unutmuşum bez yanıma o da kaka yaptı eşim gidip onu alıp gelmiş ilk doğduğunda da bir iki alıp kullanmıştım yine aynı sizdirmisti malesef aldığı için kullanıyoruz gündüz takıyorum bende hemen değiştirmeye çalışıyorum çıkmadan

MedavikPastam acaba bezin arkasını cokmu uzatiyorsun ön tarafı kısa kalıyor olabilirmi ben bı ara böyle yapiyordum megersem baglamamda hata olduğu icin sizdiriyordu yoksa o marka asla sızdırmaz bende oğluma çok kullandım canım

Tek tek cevap veremedim. Teşekkürler yorumlarınız için. Bez küçük değil aslında 9 kilodan 14 kiloya kadar olanı kullanıyoruz oğlum daha 9 kilo bile değil. Ama gel diyor ki yine sığdırıyor bazı markaların adı var sadece prima’ya elveda başka beze geçeceğim

MedavikPastam bende prima kullanıyorum asla olmadı diyemem bazı paketlerde bir iki tane öyle sızdıran çıkuyır ama çok nadir
      Evet belini sıkmak gerekiyor zaten ne kadar sıkarsan sık beni arkadan lastikli çocuğu sıkmıyor ki

MedavikPastam benim oğlum 11 kilo prima 6 numarası hiç taşma yapmadı. Pahalı ama mesela gece prima takıp, gündüz Molfix mavi paket kullanıyorum

MedavikPastam sleppy kullananların çoğu pişman oluyor en iyisi bana göre Molfix bebem naturel birde Baby turco üçünü de kullandım sızdırma olmadı

Aynı problemi ben de yaşıyorum çocuk 2 yaşına geldi devam ediyor. Sürekli bez değiştim yine en az primada yaşıyorum diyebilirim. Bir de genelde küçük bez o problemi yapıyor daha çok büyük bez kullanmaya gayret edin