Kusura bakmayın boyle bir konuyu actigim icin ama cidden bunlari soracak , anlatacak kimsem yok o yuzden en azindan beni taniyamayan insanlara sormak daha iyi geliyor. 2 senedir evliyim ve 6 aylik bir kizim var cok sukurki.. sorunum evlendiğimden beri iliskiden hicbir sekilde zevk alamamam.. dogal olarak cinsel iliskide ne hissedilir evlenene kadar bilmiyordum ve nasil birseydir onuda bilmiyordum normal bu hissettigim sandim.. herkes bu sekilde hissediyor diye düşündüm. Kafama hic takmadim, dusunmedim.. 3 4 derken esim bosaldinmi diye sordugunda yalandan evet dedim durdum.. ama bosalmak yada zevk almak neydi, nasil birseydi bilmiyordum bile.. 5 ay sonra hamile kaldim derken zaman geçti o sekilde.. hamilelikde tabi daha cok bi listeksizlik.oldu bende ve hicbirsey hissetmedigim icin iliskiye girmek istemiyordum. Yalandan sirf o gun yanasmasin bana diye karnim ağrıyor diye agladigim olmuştur.. 1 ay yeri geldi yapmadik bir gun sabah uyandigimda esim de uyandi yatakda oyle sarildik uzandik esimin birsey demek istedigi gözünden belliydi.. konu konuyu acti derken uzun sure hep iliskiden kaçtığım icin megersem ondan sogudugumu düşünmüş.. dogruyu soyle soğudun mu benden dedi ve bende ona bunu dusundurdugum icin cok üzüldüm cidden.. ve o gun herseyi doğru bi sekilde anlattim eşime. Ondan sogumadigimi benim evlendigim gunden beri iliskide hic birsey hissetmedigimi anlattim. Ilk bi şaşırdı hani hissediyordun dedi bende yalan soyledim dedim. Hicbirsey hissetmedigim icin artik iliskiye girmek istemedigimi soyledim.. bana neden ilk basta söylemedin dedi ve arastirmaya basladik. Orgazm jel bile aldik.. aman ne varsa zevk almıyorsam cokmu önemli birsey omur boyu böyle yaşarim dedim kendi kendime.. Belki dogum yapinca gecer , duzelir dedim yine duzelmedi.. zamanla bende artikk birseyler hissetmek istedim.. herkes anlatilmaz yaşanır diye anlatiyor daha cok merak ettim. Kadin degil miyim ya bennn diye dusunmeye.bile başladım artik . Ve ilişki sirasinda aklima abuk subuk seyler geliyor. Yemek, temizlik, dunyalik seyler o ana kendimi odaklayamiyorum.. cocuk uyandi mi, ağlıyor mu of kafam da hep sorular. esim sirf kendimi rahat bi sekilde tanimam icin vibratör bile aldi rahatca ben işteyken bi dene kendini keşfet utanma dedi.. 2 kere denedim oda 5 dk sıkıldım kaldirdim.. on sevisme deseniz en fazla yaptigimiz on sevisme 2 3 dk.. bi kere eşim afedersin oral sex yapti ve uzunca yaladiktan sonra bana bi an bi kasilma, titreme geldi Kasiklarim kasildi sanki cok değişik birşeydi kafasini ittirdim dayanamiyorum diye. Iliski sirasinda eşim eliyle ovdu yine ayni sekilde hi an kasilma , titreme cok değişik bir his geldi dayanamayip yine ittirdim. Bu nedir anlamış degilimm Nasil duzeltecegim ben bu sorunumu omur boyu bu sekilde mi devam edecek cinsel hayatım.. cidden piskolojim bozuldu ya