Goat BlackMambaa_ çok umutsuzlugada kapilma o simdi artık canına yettiginin farkina iyice vardı bundan sonra dikkat eder diye dusunuyorum, guzel olur hersey boyle dusun ❤
BlackMambaa_ Goat Umarım aşkım umarım ❤️ Çok sağol hiç birbirimizi görmediğimiz halde burada bana dost oldunuz bir çoğunuz sanki yıllardır tanıyormusunuz gibi derdime ortak oldunuz cözüm bulmaya calıştınız çok sağol 😄❤️
Goat BlackMambaa_ sevdigimiz insanlar oluncada bir derdi var gormezden gelemiyoruz, burada gormesekte icine bi sicaklik samimiyet geliyor sonrada derdini dert ediniyor uzuluyorsun guzel seyler paylasmak konusmak.
BlackMambaa_ Gittibimilyarlikmobilya Teşekkür ederim Tabiki yine dikkat edeceğim her ihtimale karşı bakalım neler olucak
Afrodit BlackMambaa_ erkolar yormayın erkolar ben böyle tartışmalardan sonra rahatlıyorum sende de olmuştur 🫢
BlackMambaa_ Afrodit Bende çok rahatlıyorum kavga anında herşeyi bağırarak çağırarak söylüyorum içimi boşaltıyorum resmen çok iyi geliyor insana
enerciiiii BlackMambaa_ umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz düzelir aynı şeyleri 2 gün sonra tekrar etmez
meleksen1 BlackMambaa_ canımm inşallah eşin gerçekten kendini düzeltmek adına önemli bir adım atar. Ve bundan sonra herşey sizin için çok güzel olur umarım. Biraz zaman lazım bekleyip görmek lazım hersey gönlünce olsun 🫶🏻
ikiprensesannes BlackMambaa_ güzelim sadece etiket vardı ondan efendim dedim yazı Yok 🥺 bı bakım kusura bakma