BlackMambaa_ al karşına konuş öfkeyle karar verme
Boşanma..
BlackMambaa_ kanka biraz sakin ol. Geçen de konuştuk seninle ani hareket ettiğini çok tepki verdiğini yazmistin. Psikolojik olarak yiparnmis bir insansın zaten birde üstüne boşanma durumu seni daha da yprucak. Sakin ol biraz kendini sık en azından bebeğin kendini idare edecek yasa gelsin. Şimdi babanlara da gidemiyorsun lütfen sakin olur musun. Köprüyu geçene kadar en azından sakin ol
Afrodit
Bağırmasından konuşmaya fırsat mı kalıyor ki aşkım Konuşsam bile 2 gün sonra yine aynı
HurremSultan
Kanka gerçekten bıktım en derin sen biliyorsun konuyu sabrım kalmadı konuşayım desem yine aynı yine aynı ben ne yapayım artık bilmiyorum kaç senedir idare ettim ama artık edemiyorum bazen bogasım geliyor
BlackMambaa_ neymiş sorunu
BlackMambaa_ anlıyorum seni aşkım. Ama suanda bebeğini bırakıp gidemessin. E bebeni alsan gideceğin yer sikintili. Gerekirse o.evde kendini bi çalışan bi iş arkadasi gibi gör. Umursama onu kendin ve bebeginle ugras. Biraz büyüyene kadar hem kendini gelirstir hemde bebeni büyüt yavaş yavaş paranı da viriktir. Sonra düşün. Hemen ayrılıp ne yapacaksın bu kadar zorluk çekmeye değer mi? Birde şöyle düşün bosaninca nasıl olucak bosanmassam nasıl olucak. İkisinin arasında karar kıl ve hareket et. Sendeki bu şans ve saf duygular ile sen boşansan bile geri evlenirsin bu kocikoyla
BlackMambaa_ her gün mü böyle
BlackMambaa_ hayırdır kız bişey soracağım sen isminii hiç değiştirdin mi
ikiprensesannes şirin hatun işte aşkım
Sorun ne?
BlackMambaa_ Terapiste gitmeye yanaşmaz mı? Tam sorun ne bilemedim ama kolay verilmeyeb bi karar boşanmak
BlackMambaa_
Terapiste gitdinizmi,belki faydası olur .🪻🪻
Afrodit
Ya sorun Tamamen küçük şeyler bazen cok yorgun oluyorum çocuğa bakacak halim kalmıyor sabrım kalmıyor iki dk bak diyorum neden diye diye bağırıyor kavga çıkarıyor en ufak kavgamızda itip üzerime yürüyor sonra ben bunları isteyerek yapmadım diyor
Medusa
O hiç bir şeye yanaşmaz ilk başlarda çok iyi bir eşti ama zaman geçtikçe iyice bozuldu bana karşı çocuğa karşı en çokta bana karşı artık sabır edemiyorum Ya 3 senem Zehir oldu resmen Ya bi insan karısına der mi si… git diye Allah aşkına ya
Demokrit
Hayır gitmedik Gitsek bile düzelmez
ikiprensesannes
Şirin hatun ben
Cicekliperde
Evet her gün böyle bir kere şu eve de Güler yüz ile geldiğini görmedim hayır eksik bir kadınlığım var desem oda yok birşeyini eksik dahi etmiş değilim cinsellikten tut iğnesine kadar
Ama en ufak şeyde hakaret küfür ezikleme yaşadıklarımı yüze vurma
BlackMambaa_ üzüldüm senin için canım . Çok zor kararlar , çok zor durumlar .. iyi ölç biç bolca düşün kendini dinle ilerisini gerisini iyice düşün olur mu ? Hakkınızda hayırlısı olsun 😔
HurremSultan
Gideceğim bir yer yok evet hatta kimsem yok gitsem ortada bir b@k gibi kalacağım farkındayım aile yok birşey yok Ama ben böyle nereye kadar dayanacağım daha yeni mutfakta yarıştık üzerime buz gibi su döktü sonra gelip aşkım cicim diyor oyuncak mıyım ben neyim Allah aşkına Hürrem Ya çocuğuma yazık günah keşke bu kadar çabuk yapmasaydım şu çocuğu iyi bir baba iyi bir el olacağından emin olduğum zaman yapsaydım bilmiyorum Ya o kadar sıkıldım ki en ufak şeyde küfür edip hakaret ediyor ezikliyor sonra ben seni seviyorum diyor böyle sevgi mi olur işi düştümü canı oluyorum işi bitince Naz da kim 🤦🏻♀️