HurremSultan
İlk zamanlar aşırı kıskanç oluyorlar erkekler
Boşanma..
BlackMambaa_ böcek ya 🥲🥲🥲
HurremSultan
Bana göre gereksiz bir kıskanma ya bende ilk evlendiğim zaman eşim tek dışarı çıkarmazdı 🤦🏻♀️
BlackMambaa_ benimki hala çıkarmıyor 🥸🥸🥸
HurremSultan
Ay bana göre gereksiz vallaha ya kim ne yapacak dişarda sana 🤦🏻♀️
Benim adam ilk zamanlar dinlediğim şarkıya kadar konuşuyordu 🤣
Kimi özledin hangi sevgilin aklına geldi diye zksks
BlackMambaa_ her erkek biraz şey 🥲🥲🥲
HurremSultan
Bıktım erkek milletinin hepsinden bıktım 😂erkek görmek istemiyorum artık slsk
BlackMambaa_ benim kocam canım kocam iyiyiki var😂😂😂
HurremSultan
Senin şu koca sevgin ne olacak 😂
BlackMambaa_ bende böyleyim naparsin dgkshdbbd
BlackMambaa_ çocuğun yoksa çocuk olduktan sonra değişir hatasını kesinlikle yapma bende hep düzelir dedim çocuk istiyordu şans verdim sonra çocuk için katlanır oldum çocuk yoksa ve mutlu değilsen hemen uzaklaş… Ama sudan sebep kavgalarsa hemen karar verme seni saymıyor muhabbet sohbet yoksa fikrin hiç önemli değilse onun için dediğim gibi hemen uzaklaş 🙌
yeso
Çocuğum var 2 yaşında
BlackMambaa_ hmm o zaman iyi düşünüp karar kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻
yeso
Düşünüyorum fakat tam emin olamıyorum bir gün aşırı iyi bir gün tanıyamıyorum o kadar değişti ki ben bile evlendiğim adamı tanıyamıyorum bazen
BlackMambaa_ seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öyle bir gün iyi bir gün çok kötü . Ve annesinin sözünden çıkmayan adam 🤷🏼♀️ Ama çok daha kötüye giderse boşanacağını söyle bakalım ne yapacak ne diyecek
yeso
Boşan diyor ne diyecek ilk defa demiyorum ki defalarca diyorum ama anlamıyor
BlackMambaa_ git mahkemeye ver dilekçeyi bakalım nasılmış 😅👍
yeso
O zaman tutuşur herhalde 😂
Ama bir sorun var boşandım diyelim çocuğu vermem sana diyor
BlackMambaa_ mahkeme verir👍☺️
- Düzenlendi
@BlackMambaa_ durumunuzu tam olarak bilmiyorum fakat bence önce kendinize iş bulun maddi olarak toparlayın çocuğunuza bakacak birisi varsa çocuğu bırakırsınız işteyken bakar 1 sene kadar dişinizi sıkın paranızı biriktirin sonra boşanma düşünün bence ama önce maddi olarak toparlayın kendinizi kimseye muhtaç olmadan boşanın boşancaksanız da çocuğunuzu da bırakmayı asla düşünmeyin hem maddi gücünüz olursa mahkemede biraz daha eliniz güçlü olur zaten hamileyken bile şiddet gördüyseniz çocuğunuzu öyle birine bırakmak doğru değil