Afrodit
Ya sorun Tamamen küçük şeyler bazen cok yorgun oluyorum çocuğa bakacak halim kalmıyor sabrım kalmıyor iki dk bak diyorum neden diye diye bağırıyor kavga çıkarıyor en ufak kavgamızda itip üzerime yürüyor sonra ben bunları isteyerek yapmadım diyor

Medusa
    O hiç bir şeye yanaşmaz ilk başlarda çok iyi bir eşti ama zaman geçtikçe iyice bozuldu bana karşı çocuğa karşı en çokta bana karşı artık sabır edemiyorum Ya 3 senem Zehir oldu resmen Ya bi insan karısına der mi si… git diye Allah aşkına ya

Cicekliperde
      Evet her gün böyle bir kere şu eve de Güler yüz ile geldiğini görmedim hayır eksik bir kadınlığım var desem oda yok birşeyini eksik dahi etmiş değilim cinsellikten tut iğnesine kadar
      Ama en ufak şeyde hakaret küfür ezikleme yaşadıklarımı yüze vurma

BlackMambaa_ üzüldüm senin için canım . Çok zor kararlar , çok zor durumlar .. iyi ölç biç bolca düşün kendini dinle ilerisini gerisini iyice düşün olur mu ? Hakkınızda hayırlısı olsun 😔

HurremSultan
          Gideceğim bir yer yok evet hatta kimsem yok gitsem ortada bir b@k gibi kalacağım farkındayım aile yok birşey yok Ama ben böyle nereye kadar dayanacağım daha yeni mutfakta yarıştık üzerime buz gibi su döktü sonra gelip aşkım cicim diyor oyuncak mıyım ben neyim Allah aşkına Hürrem Ya çocuğuma yazık günah keşke bu kadar çabuk yapmasaydım şu çocuğu iyi bir baba iyi bir el olacağından emin olduğum zaman yapsaydım bilmiyorum Ya o kadar sıkıldım ki en ufak şeyde küfür edip hakaret ediyor ezikliyor sonra ben seni seviyorum diyor böyle sevgi mi olur işi düştümü canı oluyorum işi bitince Naz da kim 🤦🏻‍♀️

BlackMambaa_ kidste sürekli Boşanma postu var burda yok Allahtan derdim burda da olmaya başladı hemen öyle pat diye boşanilmaz ki anlaşamamak ta aldatmak kadar kötü gerçekten bunu çok iyi biliyorum bende pek anlaşamam ama Bi skilde orta yol bulunmalı öfkeyle karar verme dua et Rabbine sığın

Deleted35
            Aşkım ben çok düşündüm 3 senelik evliyim daha önce de boşanma kararı aldım sonradan baktık düzeliyoruz boşver dedim evliliğini bozma Ama şu 1 senedir ben evlendiğim adamı tanıyamıyorum ya birgün iyi birgün kötü

BlackMambaa_ Bazı çiftlerde iletişim problemi var ve bunların altında yatan bireysel,psikolojik sorunlar…
              Buralar iyileşmediğinde maalesef evlilik iyileşmiyor.

Medusa
                Biliyor farkında tamam gel boşanalım diyor ama çocuğu b@k görürsün diyor 🤦🏻‍♀️

BlackMambaa_ diyemez tabi ki ama sinirle söylemiş olabilir bizde sinirle bir çok laf söylemiyor muyuz biraz zaman tanıyın kendinize konuşmaya calis ama tartışmadan baktın tartışma çıkacak konuşmayı sonlandir ben öyle yapıyorum artık yoksa çenem kasılıyor hareket dahi edemiyorum

enerciiiii
                    Onunda amaçı beni öldürmek herhalde nöbet hastalığım var epilepsi diğer adı 🤦🏻‍♀️
                    6 aylık hamileyken şiddet gördüm aylarca konuşmadım kayınpederim falan geldi kızdı etti sonra pişman oldu kendine lanetler etti ama zaman geçtikçe psikolojik şiddet uygulamaya başladı bu seferde