Mommy12 Rouge Senin bu betimlemelerin ❤️ bayılıyorum ya, iştahı olmayanın iştahı açılır ve kalkıp yemek yapar 🫶🏻 Kahvaltıda canım istemedi ama şuan acıktım postu görünce 🤤
Rouge Huysuzlilo makarnasız hayat düşünemiyorum galiba kilom olsa da makarnayı bırakamadıgım için diyet yapmazdım
kanalize meleksen1 canım öyle istedi ki yarın yapacağım kesin bunu yaptıktan sonra dışarıda yediğimi beğenmez oldum, sağlıksız beslenme deyince ben 😅 🍔
Rouge Esmerkiz ben hollandayı da cok farklı bulmadım fiyat konusunda ya varsa da çok az bir fark vardır tabiki kozmetik ve kıyafet konusunda yiyecek içicek degil 😂
Rouge karamelek90 dondurucuda lahmacun sarma içli köfte var hep olur çörek vs ne ararsan haftada 2 içli köfte yiyorum 😂😂
Moonlight_ Rouge dügündeydim aklim burda kaldi resmen yemekler havada ucusmus yaaa olamazz bu yapilamazzzz 🤣
Mommy12 Rouge çok isterdim ama taşınma sürecinde olduğum için birkaç gün yemek yapmayacağım, sadece oğlum için birkaç şey 👼 inzivaya çekiliyorum son günlerimde 😅
Huysuzlilo Rouge dşyette yenilebiliyor ama çok sınırlı derecede, ben tercihen kepekli makarna kullanıyorum… Doğum sonrası mecbur gidecek kilolar böyle kalırsam kendime gelemem😀
Moonlight_ Rouge bak bak bide beni etiketlemiyorsun görmiyim diye sen varyaaa vok fenasiin ama kacmazzzz 👀 senin üzerinde🤣
gshande Rouge evet bizim evde olabildiğince az pişer özellikle makarna😀 artık sonuca varıp yemeği yapıp çoktan yemişsindir diye düşünüyorum 😀
meleksen1 Rouge hahahha bisey olmaz bu dünyaya bir kere geliyoruz fast food yemek sağlıksız beslenmek kadar güzel bisey var mı ya 🤪🤪 @Moonlight_
kanalize meleksen1 mottomuz da bu olsun yaşasın zayıflık dermişim bunu yazarken 66 kilo olan ben 🙈 diyet yapamıyorum napalım 🤤
melaykeeee Rouge valla bizim her pazar olmasada muhakkak balık günü olur. Migros’ta taze balıklar var. Akşama balık salata yanına mezeler yapıcam. Çocuktan fırsat olursa 😂😂
kanalize melaykeeee yanına mükemmel bir salata tarifi vereyim mi sadece balıkla birlikte yeniliyor özellikle somon dilimleri patates soslayıp fırınlıyorum bu salata ile resmen kaşıklıyoruz, tadı harika kime yaptıysam bayıldı 💕
Rouge melaykeeee bizde muhakkak haftada 1 balık yeriz 🥰bugün dikkatli yemem gereken bisey istemiyorum 😂hunharca yemek istiyorum