melaykeeee Rouge valla bizim her pazar olmasada muhakkak balık günü olur. Migros’ta taze balıklar var. Akşama balık salata yanına mezeler yapıcam. Çocuktan fırsat olursa 😂😂
kanalize melaykeeee yanına mükemmel bir salata tarifi vereyim mi sadece balıkla birlikte yeniliyor özellikle somon dilimleri patates soslayıp fırınlıyorum bu salata ile resmen kaşıklıyoruz, tadı harika kime yaptıysam bayıldı 💕
Rouge melaykeeee bizde muhakkak haftada 1 balık yeriz 🥰bugün dikkatli yemem gereken bisey istemiyorum 😂hunharca yemek istiyorum
Mommy12 Rouge çok isterdim ama taşınma sürecinde olduğum için birkaç gün yemek yapmayacağım, sadece oğlum için birkaç şey 👼 inzivaya çekiliyorum son günlerimde 😅
selen_ Rouge krepe içine sebzeli manntarli tavuk sarıp üstüne kaşar ay canım çok istiyor ama diyetteyim. Marula sarıp yesem mı diye düşünüyorum ama dayanamam diye yapamıyorum 😭😂
kanalize meleksen1 canım öyle istedi ki yarın yapacağım kesin bunu yaptıktan sonra dışarıda yediğimi beğenmez oldum, sağlıksız beslenme deyince ben 😅 🍔
kanalize meleksen1 mottomuz da bu olsun yaşasın zayıflık dermişim bunu yazarken 66 kilo olan ben 🙈 diyet yapamıyorum napalım 🤤
meleksen1 kanalize 66 iyidir ya aman kilo bu alınır verilir 🤪 ben doğumdan sonra çok zayıfladım ya kilo almaya çalışıyorum 🥲
kanalize Rouge bir de bunu dene 🤤 dışarıda yediklerimden zevk almamaya başladım böyle farklı tatları seviyorum isteğe göre acılı ekşili sosları ekliyoruz süper oluyor 🫶🏻
Huysuzlilo Rouge dşyette yenilebiliyor ama çok sınırlı derecede, ben tercihen kepekli makarna kullanıyorum… Doğum sonrası mecbur gidecek kilolar böyle kalırsam kendime gelemem😀
ikiprensesannes Rouge şimdiden afiyet olsun ❤️ kız ben Bir yemekle çok uğraşırsam yemesinden soğurum çok yemem,☹️ B
Rouge ikiprensesannes yemek bir sanattır yapması da yemesi de 😂 bunu yemek için yasayanlar hayattan zevk alanlar bilir😂teşekkür ederim ❤️
kanalize meleksen1 babasına paslasan azcık, mecbur öyle yapıyorum ilgileniyor bir ay evde kaldı bana istek yapıyor dedim o zaman sende bebekle ilgilen Allahtan zorlanmıyor severek bakıyor yoksa teksem aç uyuduğum çok zaman oldu 🥲
kanalize meleksen1 kızz ne şanslısınn 🧿 inan bende hiç takılmıyorum 70’le hamile kalmıştım 66’ya düştüm boy kurtarıyor azıcık alt göbekten birşeycik olmaz bebek doğurduk yahu 😊 onu da farkettim yedikçe çıkıyor ve ya su içersen sonra geri gidiyor
Mommy12 Rouge Çok teşekkür ederim 🌸 evet fazlasıyla zor. Ülke değiştiriyoruz artık vatanımıza dönüyoruz ☺️