Rouge ikiprensesannes yemek bir sanattır yapması da yemesi de 😂 bunu yemek için yasayanlar hayattan zevk alanlar bilir😂teşekkür ederim ❤️
kanalize meleksen1 kızz ne şanslısınn 🧿 inan bende hiç takılmıyorum 70’le hamile kalmıştım 66’ya düştüm boy kurtarıyor azıcık alt göbekten birşeycik olmaz bebek doğurduk yahu 😊 onu da farkettim yedikçe çıkıyor ve ya su içersen sonra geri gidiyor
meleksen1 kanalize boy varsa normal kuzum kilon kesinlikle öyle çocuk doğurmak kolay mı olsun o kadar 🙈 ben ama hiç mutlu değilim kilomdan 48 kiloyum bazen bebeğimin ablası sanacaklar diye korkuyorum tipim de minyon biraz 😂
Huysuzlilo Rouge kız seni tanrıçası ilan edecek inanç sistemi var 🤣 dur haber salayım Rouge FC açsınlar
TombulHatun Rouge senin yemek postlarını görünce neden aklıma sadece makarna geliyor böyle bol soslu sıcak sıcak bi spagetti 😂 ayy kremalı peynirli makarna yapıcam yanına göbek salata ile yarın için pırasa yaptm pazar kaçamağı yapıym 😂
Rouge TombulHatun sadece senin degil belliki herkesin aklına makarna geliyor 😂😂diger postlara bir tane bile makarna tavsiyesi olmazken cogu kişi sevmiyorum derken benim postta sadece makarna var😂
kanalize meleksen1 sanırım kilo almak vermekten daha zormuş alamayan arkadaşlarım öyle diyorlardı hem de annesin hemde 48 kilo maşallah 🧿 ama yinede istediğin kiloya ulaşırsın umarım dediğin gibi önemli olan boy ile dengesi
Rouge Huysuzlilo hahaha kıız ne makarna tanrıcasııı bende öyle bir sans var ki muhabbeti bile yarına taş eder allahın sevdiği kuluyum direk carpılıyorum böyle seylerde
meleksen1 kanalize valla öyle çok zor alıyorum ya doğuma kadar 55 tim ve çok mutluydum kilomdan çalışıyordum düzenli yemek yiyordum o şekilde kilo almıştım suan iki öğünü zor yapıyorum çocuk olunca ☺️
kanalize meleksen1 aynen çok iyi anlıyorum seni evde yalnız kalmak istemiyorum sırf bu yüzden Allah yardımcımız olsun inşallah 🫶🏻
Mommy12 Rouge Çok teşekkür ederim 🌸 evet fazlasıyla zor. Ülke değiştiriyoruz artık vatanımıza dönüyoruz ☺️
Mommy12 Rouge evet 2 sene Tr dışında geçirdik görev sebebiyle. Çok güzel yer ama ille de vatanım🥹 isteyen istediğini desin umrumda bile değil 🤪 Çünkü yaşadıklarımızı biz biliriz ☺️
Rouge TombulHatun cok güzel oldu yanına salata yaptım kasık salatası bol ekşili kücük kücük ve bekletiyorum bilerek daha güzel olsun diye 😂