kanalize superisi_ Gümüşhane Kahramanmaraş Siirt Mardin Şırnak iki tane daha yazdık ama hatırlamıyorum Antep olabilir tam emin değilim neresi çıkarsa artık 🥲
jomolokko selen_ bebemle tekim valla anca elime aldım teli sarj aletini emcükleyemedigi icin krize girdi🫠🫠🫠🤦♀️
kanalize selen_ ikinci çocuk daha kolay gelir diyorlar ya bebekten için, 🙈 bazen çift korunuyorum (çekilmemek için ) ne olur ne olmaz diye, ama genelde tek hap gidiyorum
selen_ kanalize evet ikinciye çabuk hamile kalınıyor vücut alıştığı için (bende ikinci düşünüyorsun gibi anladım kısa bir şok geçirdim 😂)
kanalize sadbarbie yok bildiğin kiwi marka farklı değil böyle tutmalı askıya asıp ütülüyorsun yada düz bir zemine serip, ben migrostan almıştım trendyoldada vardır bütçene göre
sadbarbie kanalize buharlı kırışık giderici değil mi ? Eğer buysa gerçekten memnun musun temaşamı çıkıyordu da pek inanmadım
Rouge kanalize calısıyorum canım zaten söylüyorum işe gitmeden yürüyorum diye ve normalde işim 15-16 da bitiyor bu saatler zaten öğlen gec degil ki bunları yapmak için calısmasam da bu saatte çıkarım ve baska işler de yapıyorum ama onlar bana bağlı seyler biri aksam digeri hergün degil digeri de bizim laptop üzerinden falan öyle işler yani
kanalize superisi_ inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Perim bakalım burdan daha iyi olacağı kesin bence kv den uzak bir nevi✨
selen_ etoile maalesef ya canım arkadaşım @simonedebeauvoir askı aldı 🥺inşallah zaman hızlı geçer kızın üstüne çok gittiler. Bende ne zaman posttam çıksam siliniyor post olayın sonunu göremiyorum