selen_ etoile maalesef ya canım arkadaşım @simonedebeauvoir askı aldı 🥺inşallah zaman hızlı geçer kızın üstüne çok gittiler. Bende ne zaman posttam çıksam siliniyor post olayın sonunu göremiyorum
BlackMambaa_ selen_ İyi akşamlar güzelim internetim bitti o yüzden gündüz yokum 😂bana internet dayanmaz
etoile selen_ kötü olmuş Simon buranın bir rengiydi. Umarım yakın zamanda gelir. Gerçi en son ayakkabılarına korkunç demiştim ve o beni şikayet etmisti uyarı almıştım ama 😂
BlackMambaa_ selen_ Ya biz çok kullanıyorduk fatura kabarık geliyordu bize o yüzden kapattık tekrar alıcaz vs derken ev taşıdım öyle kaldı şimdi yine bağlayacağız da bakalım ne zaman
Goat selen_ ay canım benim iyi geceler 😄 kahvemi aldım yeni oturdum koşturmaktan ancak fırsat oldu, balkonda oturup biraz kafa dinliyorum sen nasılsın bakalım
Goat selen_ ay onu ben aksam uzeri cok sukur bitirdim bi ton 😆 yatırdım bebisi karsima her camasirda ceee yapa yapa beraber katladık o kıkırdadı ben isimi gördüm hem o eglendi hem benim isim bitti 😆sende ise yaramiyormu dene uykusu yokken
selen_ Goat katlatiklarimi bozuyor.Alip kaçıyor oyun yapıyorum sanıyor birde saklıyor alakasız yerlere araki bulasın 🤦🏻😀
Goat selen_ hahahaha ben niye seninkinide benimki gibi ufak dusunduysem anlamadım dalmışım kucuktur diye 😄😄😄😄 ayaklandımı dogru sabit tut bakalım