kanalize superisi_ inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Perim bakalım burdan daha iyi olacağı kesin bence kv den uzak bir nevi✨
Rouge kanalize bazen bende öyle oluyorum ama sonra daha çok çöküyorum zaten beni hayata ve işe baglayan seyler bunlar oldu düz calıssam bu kadar verimli istekli gidemem işe biterdim
kanalize superisi_ benim için her yer gurbet burası da 😊 değişen birşey yok gibi üni den beri kaçıncı şehir değiştirişim oldu artık 🙂
Copper selen_ günaydınnnnn. Biraz geç olsada😄 bebiş kucağımda uyutup işlere koyulmak istiyorum bugun çok varrr. Dün misafir vardı evin altı üstüne geldi gece geç gidince yapamadım sen napiyosun bakalım
selen_ Copper günaydıın 💞ben hala yatıyorum bı kalksam başlıcam uyanmaya çalışıyorum bu aralar bebeğim gece uyumuyor kolay gelsin şimdiden 😀
flankes selen_ aktif değildim canım anca gördüm 😂 pazartesi hastnede randevum vardı yoğundum o gün o yüzden sendrom bilmem 😀😂
selen_ flankes geçmiş olsun canım sıkıntılı dönemlerdesin gittin mi annenlere naptın postunu görmedim sonra
yavrukus selen_ oy kızlar teyzemin oğlunun düğünü vardı annemlerdeydşm kaç gündür bir yoruldum ki anlatamam size ve orda 4 gün kaldığım için evimden soğudum ya çok ayrı kalınca eve gelesim gelmiyor 🤔🤔
Deleted_15 Coolness sokakları denize çıkan bir şehirden bahsediyoruz elbettee 🌸 arkası flu olmasaydı net bilirdin ama 🫣