• Sağlık
  • 3 aylık bebeğiniz hiç dona kaldımı

Mama nefes borusuna kacip donmus olabilirmi acaba? Ya da öyle dona kaldiginda nefes alisverisi nasildi? Gözleri acikmiydi?

gultenmhmt bir daha olursa videoya çekin doktora götürdüğünüzde daha sağlıklı bilgi alirsiniz

Doktora götürün bence, Burda ancak biz sadece tahmin yürüyebiliriz . Yarın hemen doktora götürün.

gultenmhmt tövbe tövbe ilk defa duyuyorum acaba gözümü daldı bir yere. İçiniz rahat etsin diye muhakkak bi doktora gidin

gultenmhmt Sizi korkutmak istemiyorum, aklıma geleni yazmayayım. Siz çocuk doktoruna randevu alıp çocuk nörolojiye kayıt açtırıp bir eeg mr falan çektirin. Anca öyle emin olursunuz, bir sorun çıkmaz umarım. İçiniz daha rahat olur. Bebeklerin kasılıp kalması, sallayınca kendine gelmemesi tedirgin edici bir durum.

gultenmhmt maalesef benim oğlumda da oldu biz muayene olduk fakat bizimki biraz değişik havale gibi oluyodu 3.4 kere başımıza geldi ama bişey bulunamadı bizde eeg cektircez inşallah benim oğlum genelde yoğurt yedikten sonra keyifsizlesiyo ateşi yukseliyo ve ondan sonra böyle gözleri sabit bı noktaya bakıp kasılıp gözleri kapaniyo bayılıyo yani daha zaten yoğurt yedirmiyorum en son gene 2.3 ay önce oldu dahada yoğurt falan vermiyorum o günden beri

gultenmhmt benim kızımda 3 aylık bazen mama içerken elleri yanlarında oluyo ama mamayı içiyor hiç denk gelmedim. Ama sen götür bi doktora canım

gultenmhmt maalesef benim oğlumda en son olduğunda öyle oldu yani 2.3 ay önce ama benim oğlum gaz çıkaramadığı zamanda öyle oluyo hastaneye gidene kadar çok uğraştim gazını çıkarsın diye beline vura vura zar zor küçük bı iki pırt attı sonra biraz açıldı az bişey hastaneye gittiğimizde hemen kan alındı degerleri falan normal çıktı hamdolsun doktor muayne etti normal herşey dedi ateşi de birazcık yüksekti o gece bı kaç saat müsade de tuttular bizi sonra çıkardılar ama çok zor bı durum bu durum her seferinde yüreğim ağzıma geliyo rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bu arada oğlum şuan 17 aylık 6 yaşına kadar devam edebilir dedi doktor bana ama sizinki dona kalmış muhtemelen bebeğinizin boğazında bişey de kalmış olabilir yada gaz sıkışması da olabilir tam bilemiyorum 🥺🥺 çok geçmiş olsun rabbim yardım etsin hepimize 🤲🤲🤲