harbibarbie Deleted33 evet hoş hafif ferah ama çok fazla kullanani var biraz değişik az bilinen biseyler arıyorum sanki bide bı çok parfümü parfüm piyasasına göre gayet uygun kalıcı mı çok bilmiyorum ama
Deleted33 harbibarbie yani benim söylediğim kalıcı en azından 2 gün kalıyor diğerlerini bilmiyorum haa bak 2 tane daha perceive ve full speed beyaz bunlarda çok güzel ağır koku seversen de full speedin erkekleri çok güzel.
harbibarbie Kekillikamisci hafif mi peki onu deneyesim var son zamanlarda bide şişe şıklığı brni daha çok etkiliyor sanırım 😅
harbibarbie Kekillikamisci bütün parfüm önerilerine açığım gerçekten baktığım her yerde parfüm görmek istiyorum tabi bunun yanında erkek parfümleri de önerebilir seniz sevinirim askolar 💞
harbibarbie Deleted33 perceive in kadın erkek ikisini de almayı düşünüyorum full spedi de onereni çok duydum
Deleted33 harbibarbie full speed mutlaka deneyin güzel ben çok nadir bayan parfümü kullanıyorum genelde erkek kullanırım.
harbibarbie Deleted33 Deleted33 erkek parfümü kullanlari çok duymuştum ama ben kullanır miyim pek sanmıyorum bı koku dışında 😅
harbibarbie Kekillikamisci biraz daha ferah koku arayisindayim sanki bu aralar böyle tertemiz kokan ağır parfümlerin biraz fazla sanki 🤦
HurremSultan harbibarbie atraction kullanıyorum. Mükemmel kokuyor tenime aşırı yakışıyor. Her koklayan ne güzel lokuyorsun diyor 🌼💃🏻
Goat harbibarbie arkadasimda koklamistim purblanca cok ferah kokuyor, biraz kalici gece parfumu gibi today var ve soft musk delice. Son ikisi biraz ilk basta agir, koku oturunca guzellesenlerden ve kalici
HurremSultan Goat pur blanca set halinde duş sonrası kullanınca aşırı kalıcı olyor. Eşimle sevgilyken yatagina yatmistim onları sürüo akşam tekrat yattiginda kokun hala duruyor demişti🔥🔥
harbibarbie Goat pür blanca çok hoş evet onu severk kullandım Musk serisinden de mavi olanı erkek parfümü adını tam hatırlamıyorum yıllardır en sevdiğim erkek parfümü