• Öneri
  • Avon parfümleri hakkında

selen_ atraction üstte resmini de attım. Birde kalıyor uçmuyo hemen🥰

selen_ hürrem yazmış canım evet avonun kalıcı parfümleri çok nadirdir mesela sabah sıktım halen kokuyor birde bir fıs mutlaka saça ben sıkarım saçta sallandıkça daha kokusu artıyor

HurremSultan Hemde nasıl ama halen aklım bitter olanda 😆 nedir bu nedir bendeki bu cikolata kahve kokusu aşkı anlamadım😄😄

Goat ahahaah kız bir bakamadim onaaa😁 ama ben pek sevmemm kahve lokmayı sen al dene istersen 🤪🤪

• Goat bunu yanıtladı.

harbibarbie İstisnasız avonun bütün parfümlerini denedim evet hepsi güzel kalıcı ama bir tanesi var ki işte bu diyorsun kokusuyla kalıcılığıyla herşeyiyle oda “Avon Attraction” gold olan böyle birsey yok kesinlikle tavsiyem dene🫶🏻

HurremSultan hahaha kokladım sonunda 😆😆😆 bizim burada bi cadde var çesitli stantlar kurup biseyler satıyorlar bayadır gitmiyordum avon stantı kurmuş satıyor😁 pek kahve değilde bitter çikolata ağırlıklı bi koku, bileğime sıktım kalıcılığı iyi çikolata kokuyosun iştah açıyor😆😆😆 öyle her zaman kullanılacak gibi bisey degil bazı geceler ancak çok çok hafif sıkarsan yeterli gelir yoksa aşırısı insanı bayar.

Goat ben pek sevmem öyle kokuları ama sen sevdiysen içinde kalmasın ben kokumunbuldum daha da parfüm koklamam😂😂

jartiyer ay ben denk gelmedim hiç ne yalan soylim benimkide fiyat perfomansiyla ok ovuluyorlar o yüzden merak açıkçası yani başka markalardan da onerebilirisniz Avon olması şart değil 💞

Yasooo kod yada isim onerirmisin böyle bebek gibi tertemiz kokan bide ayriyeten çekici olanlardna onerirsen sevinirim 💝