harbibarbie kanalize evet çok ovuluyorlar kokularıyla fiyatlarıyla felan bende merak ettim ama tabiki kalıcı olması da çok önemli
Goat HurremSultan ayyyy kızzzz kokusu çok güzelmişşş valla beğendim,iyiki demişsin🥰 buda demek oluyor ki başka önerilerde olursa denerim 😆😆😆😉
HurremSultan Goat begenecegini biliyordum 🥰 çok beğendim gerçekten bende koklayinca birde pek görmedim bu kokuyu sikanlari 😁
Goat HurremSultan attraction game mor olanı hic denedinmi biyerde. İçerigine baktımda bitter çikolata falan var merak ettim. Tabi devamlı kullanılmazda kokusunu bilmedende almadım kucuk boyu yoktu
2cicek Avon celebre pembe çok güzel favori kokum birde bazı parfümler insanin teninde daha güzel kokuyor
selen_ harbibarbie Avon cherish pembelisini kullanmıştım bir dönem çiceksi hafif kiraz çiçeği gibi ama kalıcı değil. Annem de Avon celebre kullanırdı eskiden ferah tam bir anne parfümü çok kalıcı değiller
Yasooo harbibarbie Kokularını çok beğeniyorum Rare Gold, For Away, incandessence ve percevie kullandım hepsi başarılı bence.
kukuliiiii harbibarbie avonun little black çok seviyodum lisede ünide chole love a alıştım sonra fiyatlar uçtu loris-mad falan çakmasını kullanıyorum çok sevdiğim bi koku
harbibarbie kukuliiiii evet bende de var little black dediğin parfüme de bir göz atıyım teşekkür ederim 💞
Yasooo harbibarbie gün içerisinde yenilemek gerekiyor ortalama diyebilirim muazzam bı kalıcılıklari yok maalesef
harbibarbie selen_ ben böyle birinin yanından geçerken lokum benden önce gelsin istiyorum o tarz bişey onerirsenix sevinirim 💞
harbibarbie Yasooo yenilemek sıkıntı değil de böyle girdiğim ortama benden önce kokum girsin istiyorum 💞
selen_ harbibarbie avon parfümleri uçucu genelde @HurremSultan @Goat geçen avonun bir parfümünden bahsediyordu hangisi aktifse yazar 😘
Yasooo harbibarbie Ersağ parfümleri çok kalıcı ve ben burdayım der tavsiye ederim canım Trendyolda var satışı 🫶🏼
Goat selen_ hürrem yazmış canım evet avonun kalıcı parfümleri çok nadirdir mesela sabah sıktım halen kokuyor birde bir fıs mutlaka saça ben sıkarım saçta sallandıkça daha kokusu artıyor