simonedebeauvoir sadbarbie cm demesinler kalanını aktarsunlar yani herifinizi gözümde canlandırtmayın 🤣
Colahusu simonedebeauvoir daha demin birine pozisyon soruyordun o an kafanda canlanmıyorda ben içerde benimki bekliyor beni dedim diye mi canlandı😅 yapmayın kızlar ya dediklerinizin arkasında durun😅😅😅
HurremSultan simonedebeauvoir yapamadık Kanka yapamadık sus ağlatma beni😂😂😂 adamı göremedim bile su iki günde xshxdnn
HurremSultan simonedebeauvoir kızım disardan gelirken uyudu ve uyanmiyor 😭😭 bu gece de uyumayacak demek😭😭😭 kocamı özledim 😭😭😭😭
Usnac95 Colahusu Prezervatifsiz ilişki yaşadık. Sonrasında bir yumurtlama hesaplıyım dedim bir de ne göreyim tamda ilişkinin olduğu gün 🥲 Adetime son 3-5 gün kaldı gecikirse çok tırscam
Zamansiz_ Colahusu hahaha bu komika son bi kac zamandir hem geri cekilme hem prezervatif kullaniyoruz ben riske atamam
Colahusu simonedebeauvoir güzel bi fikir aldım burdan oyüzden gecem güzel geçti içimde rahat etti hamilelik korkusundan 😅 yani işe yarıyor bazen burdakiler senin gibi eleştirmek yerine yardımcı fikirler verebiliyorlar oyüzden yazdım 😅 anlamişko?
Colahusu Zamansiz_ ee yani gelmiş burda birine pozisyon denediniz mi diyo hemde benim bekleme olayıma laf ediyor 😅😅 evet bende riske atmadım cokta iyi oldu
Usnac95 Colahusu prezervatifle yapamıyoruz artık ya. Eşimin erekte sorunu oluyor takınca. Çocukta istemiyorum pek, spiral taktırcam galiab