merhaba bı sorum olacaktı ben 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 tane kızım var hepside sezeryanla oldu şimdi en küçük kızım 2 aylık daha yaralarım iglesmedigi için sprel takmiyorlar bende 1 aylık iğne yaptırdım yinede çok korkuyorum eşim prezervatif takmak istemiyor bende takmasini istemiyorum canım çok yanıyor sizce ne yapmalıyım
hamile kalmamak için yardim
- Düzenlendi
hayal70 kız sen iyi misin canın yanıyorsa yapma prezervatifsiz nasıl için rahat ediyor ayyy birde arka arkaya doğurmuşsun galiba Allah acılarını göstermesin inşallah ama dikkatli olmalısın bence senin için söylüyorum eşin takmıyorsa sende gitme yanına 👀 3 yılda 3 çocuk nasıl oluyor kız bu arada jeton yeni düşüyor
hayal70 aha doğum makinesi😂 kız bsn ikinciyi dogurunca konu baglatmaya kadar geldi sen nasıl yaptın ucunu pes peşe😭😭😭😭
- Düzenlendi
HurremSultan ben 1.de bağlatayım dedim herkes şokkk😂😂😂👀
hayal70 spiral taktırana kadar ilişkiye girme dikişlern var spiral takmıyolar ama ilişkiye nasıl giriyorsunuz? Spirali taktırdıktan sonrada doğum kontrol hapı kullan 3 senede 3 sezeryan vücuduna psikolojine yazık
Susunbebekuyuyo yaşayan ölü oluyor kız benim de bir akrabam böyle. Çocuklar perişan elinde oğlanı bulana kadar çocuk yaptı kocası. Çok üzülüyorum böyle şeylere
bukii27 kanka bebe zor😭
HurremSultan valla yazık ya şu zihniyete gerçekten olan kadına oluyor o arada ki masum yavrulara oluyor
Susunbebekuyuyo tabiki öyle erkekde ne var ki? Hiçbir şey! Allah yardımcısı olsun inşallah ✨
hayal70 Kusura bakma ama o anki zevkiniz için onu takmamayı seçiyorsanız hamile kalma olasılığını da gözden çıkarmanız gerekiyor. Biz prz takarken bile geri çekilme yapıyoruz,sen de takmasını istemediğin için adam işine geldiği gibi yapıyor zaten. Onu takmadan birliktelik olmaz desen seve seve takacak.
hayal70 23 yaşındasın 3 yıllık evlisin ve 3 çocuğun mu var 🫣 yargılamak için yazmadım yanlış anlamayın sadece ne cesaret vallahi ben bir çocukta pes ettim vallahi helal olsun ❤️
hayal70 Hap kullansanız.. Cerazette hemen doğumun ilk ayında içilebilir.
hayal70 hap kullanın eşinizden gizli. Normalde böyle şeyleri pek doğru bulmam ama eşiniz hak ediyor
zarifhanim cerazettenin kilo aldırma ne bileyim sinir patlama vs gibi durumları var mı acaba?
Susunbebekuyuyo 1 seneye yakın kullandım hiç kilo alamadım. Kuzenim ablam da kullandı kilo problemi olmadı. Ama sinir durumunu hatırlamıyorum yani benim genel sinirliliğim mi haptan mı hiç düşünmedim bu detayı 🤭🤭
zarifhanim heheh zarif hanımcım sizin en sinirli haliniz karınca kadardır eminim benim sinirimin yanında 😍😍😍
Elifff34 karı doğuruyor zaten sorun istememesi postu mu karıştırdın kız 😂
Susunbebekuyuyo Sinirlenince hiç zarif olamıyorum ya 🥲🥲