hayal70 23 yasında 3 çocuk vay be helal valla 30 yasında 1 cocukla zor bas ediyorum
hamile kalmamak için yardim
nuryollanna 32 yaş 0 çocuk 😂 hala daha düşünüyorum acaba o enerji yeterlilik bende var mı diye
bukii27 bazı çocuklar 1.5 yaşına kadar emiyo bazıları 2 yaşına kadar. Ben şey düşünüyorum 2 bebeği birden mi emzirdi sırayla mı
buzdankalpler yavvv 😂😂 gülecem kusura bakmayın benimki 7 ay emdi ya keşke daha çok emseydi
buzdankalpler bende istedim ama yaşımdan dolayı kapatmiyorlar
Cilekliturta6 yok lekelenme olmadı bı gün boyunca çok ağrım oldu sağlık ocaginda yaptırdım iğneyi kendim eczaneden aldim
buzdankalpler hayır emzirmeden hamile olduğumu ogrenince zaten sütüm yok denilecek kadar az
HurremSultan asla yapmazdım zaten şuan bile çok korkuyorum hamile kalacağım diye
buzdankalpler çok şükür yetiryorum ama hastaneye veya başka bı yere giderken çok sıkıntı yaşıyorum
ikiprensesannes sordum iç dikişlerim iglesmedigi için sprel takmiyorlar şimdi iğne onerdiler
HurremSultan eşimde bende kızlarımız olduğu için çok mutluyuz bir gün bile olsun erkek demedim sadece cevredekilerin konusmalari beni çok rahatsız ediyor ama Allah’ta biliyor ya oğlanı bulmak için çocuk falan yapmadım nasipleri olduğu için Allah’ta bana verdi ben bu saatten sonra ne yapacagimi düşünüyorum fikir almak içinde buraya yazdım
melaykeeee hap kulanmama birşey demez söylesem kendisi alır zaten ama doktor iğneyi önerdi
hayal70 ismi nedir acaba iğnenin
Cilekliturta6 valla hiç bilmiyorum sadece bir aylık olduğunu biliyorum
hayal70 kaç yaştan itibaren yapıyolar onu bilmiyorum malesef
buzdankalpler 30 yaşından sonra
hayal70 sıkıntı yaşamanız çok normal hepsi anne kuzusu şuan hepsi size bağımlı. Allah size kolaylık eşinize de vicdan versin. Prezervatif canınızı acıtıyorsa muhtemelen yeterince ıslaklık yok ya eşiniz paldır küldür işe girişiyo ya da ıslaklık kısa sürüyo. Kayganlaştırıcı kullanın
ona kalsa hersene bı çocuk yapicak ama baktığı yok