bukii27 bazı çocuklar 1.5 yaşına kadar emiyo bazıları 2 yaşına kadar. Ben şey düşünüyorum 2 bebeği birden mi emzirdi sırayla mı

buzdankalpler hayır emzirmeden hamile olduğumu ogrenince zaten sütüm yok denilecek kadar az

HurremSultan asla yapmazdım zaten şuan bile çok korkuyorum hamile kalacağım diye

ikiprensesannes sordum iç dikişlerim iglesmedigi için sprel takmiyorlar şimdi iğne onerdiler

HurremSultan eşimde bende kızlarımız olduğu için çok mutluyuz bir gün bile olsun erkek demedim sadece cevredekilerin konusmalari beni çok rahatsız ediyor ama Allah’ta biliyor ya oğlanı bulmak için çocuk falan yapmadım nasipleri olduğu için Allah’ta bana verdi ben bu saatten sonra ne yapacagimi düşünüyorum fikir almak içinde buraya yazdım

melaykeeee hap kulanmama birşey demez söylesem kendisi alır zaten ama doktor iğneyi önerdi

bukii27 kızlarım bir yaşına girince doğum yapıyorum işte

hayal70 sıkıntı yaşamanız çok normal hepsi anne kuzusu şuan hepsi size bağımlı. Allah size kolaylık eşinize de vicdan versin. Prezervatif canınızı acıtıyorsa muhtemelen yeterince ıslaklık yok ya eşiniz paldır küldür işe girişiyo ya da ıslaklık kısa sürüyo. Kayganlaştırıcı kullanın

ona kalsa hersene bı çocuk yapicak ama baktığı yok