nrcn01 kleopatranizzz eski erkek arkadaşımın ismi olduğu için istemiyorum. Bu şekilde söyleyemediğim için sevmiyorum yaramaz oluyorlar falan diyorum ama vazgeçiremedim
kleopatranizzz nrcn01 Öyle demeye devam et bence,eski erkek arkadaşının İsmi olduğunu söyleme. Sen istemedikten sonra zorla koyamaz ya
HurremSultan nrcn01 öyle birşey deme sakın 😂 ben istemiyorum içime sinmiyor aşkım başka isim koyalım falan de☺️
nrcn01 HurremSultan neler demedim ki. Cinsiyetini öğrendiğimizden beridir istemiyorum diyorum. Bunu herkes biliyor ama eşim vazgeçmiyor. Sevmiyorum yaramaz oluyorlar etrafımızda çok var akrabalarımda çok var diyorum neler diyorum neler ama vazgeçmiyor
nrcn01 umayimo ne dediysem vazgeçmiyor. Farklı isimler söylüyorum sadece emir olsun diyorum hayır vazgeçmiyor ne yapmalıyım
umayimo nrcn01 Erkek arkadaşınızın ismi olmasa dahi sizin istememeniz yetiyor bence anne olarak. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah 😇
nrcn01 kleopatranizzz dünde söyledim bir kaç isim hayır yusuf emir olacak nokta dedi beni çileden çıkarttı. Keşke bu kadar ketum olmasa yani bende çocuğun annesiyim sonuçta
HurremSultan nrcn01 ne bu isim takıntısı ya daha da sinir olurdum valla ben istemiycem o direticek hayırdır yani benim hakkım yokmu bu çocuk üstünde ya
kleopatranizzz nrcn01 kimse kusura bakmasın ama bu sadece babanın karar verebilecegi bir konu değil,sende annesinin ya hani. Ben olsam kabul etmezdim neden istememedigim bir ismi koymak zorunda kalayım ki? Bence tekrardan konuşmayı dene
nrcn01 HurremSultan yusuf değil sevmediğim başka isim olsa onu koyalım dese bu kadar ısrar etse ona da böyle sinir olurum yani Emiri ben düşündüm yusufuda o istiyormuş işte direniyor
nrcn01 kleopatranizzz bugün yine konuştum ben ayarlayacam diyor ama ne koyacağını söylemiyor yusufta ısrarcı
HurremSultan nrcn01 işte direnmesi sıkıntı 😂 oyy bı yerlerini işir bari sinirin geçsin 😂çok istemiş bırak koysun ilerde de öğrenirse sen istedin ben sana koymma dedim dersin😝
enerciiiii nrcn01 rüyamda biri gelip şu ismi koyun yoksa hayırsız olur iyi olmaz falan de rüyanın etkisindeyim kal bir kaç gün hep dile getir rüyama bile geldi falan de 😆
nrcn01 enerciiiii cidden rüyamda yakup ve miran ismini gördüm ikisinide söyledim. Hatta ikiz bebek gördüm kız erkek. Miran ve miraydı isimleri söyledim yok diyor
Bubenimoykumm nrcn01 yanlış anlar direk. Sakın öyle söyleme. Isınamadım de hergün isim önerileriyle kapısını çal. İlla birini sever 🙂