burcu21 @Deletedmom_18 birde seninle komşu olmak isterdim. Burada çoğu kişiyi yüzeysel biliyorum pek aktif olmadığım için o yüzden en çok ilgimi çekeni yazdım. Bakış açın konuşmaların düşüncelerin bi nevi yol gösterimin çok güzel🥰 potizif ve olumlu birisin sanırım☺️
selen_ umayimo Coolness öyle yazınca çok muhabbetim yok sizle pek tanımıyorum ama bu kadar üstü üste yazilinca şaşırdım anladım sorun yok 🌸
simonedebeauvoir bukii27 öyle öyle hatta şimdi led ışıklar alıp taşlı tuşlu arabayı süsleyecem 🤣 tam bizlik, kuzenim diyor ki ayaklı pavyon olalım
Coolness umayimo Hahaha aksine saf gözükmüyorsun, ondan sordum zaten ya bende dostunu yakın, düşmanını daha yakın mı diye ? Neden saf gözüktüğünü düşündün ki ?
selen_ simonedebeauvoir Ay en sevdiğim grup 🩷 kadir ezildinin lokali gibi ne muhabbetler döndürür eglenirdik
selen_ Gittibimilyarlikmobilya herşeyde etiketliyorum seni ne dışlanması ya @etoile de seni çok seviyor daha ne yapalım 😂😂🫂🫶🏻
belladonna TombulHatun Aşkım sen Bırak kızı bana ben derste çalıştırdım, ödevde yaptırırdım. Sen gezmene, keyfine bakardın 😅
MedavikPastam belladonna hürremin evini niye dinlerdin kız sürekli fikfik sesleri gelir onun evinden🤣🤣
belladonna MedavikPastam Ahahaha o yüzden dinlerdim işte. Delik açabilsem delik bile açardım evine 😅 Size de ne var, ne yok anlatırdım 😛 @HurremSultan nasıl fikir 😅