Kızlar merhaba. Sizinle aşamadığım bir konuyu konuşmak istiyorum. Umarım çözüme ulaştıracak bilgiler olur. Eşimle öncekine göre ilişkimiz iyi evet ama böyle alamadığım birşey var duygu olarak bunu eşimle paylaşmadım hiç. Sanki görevmiş gibi ihtiyaç diye oluyor gibi hissediyorum. Tutku istek şehvet o eski arzu yok sanki. Normal mi acaba bilmiyorum. Yoksa isteksizlik mi var bende bilmiyorum. Ondan kaynaklı mı böyle hissediyorum diye düşünüyorum. Her gün veya 2 günde bir olanlarda şunu merak ediyorum o heves istek arzu oluyor mu ben anlam veremiyorum bu konuya. İçimde eksik bir duygu var çözemiyorum. Şefkatimiz mi fazla da acaba kapatıyor diyorum bazen. Oda şefkatli davranışlar nasıl olur ilişkide onu da bilmiyorum.
Yani kızlar çok fazla bilmiyorum diyip duruyorum ama cevaplandıramadığım sorunlarım sorularım var. Umuyorum ki sizden birşeyler kapacağım😍😍
Tutku ve ilişki
Üstte kalsın lütfen buradaki çoğu kişiden fikir istiyorum. @belladonna @TombulHatun @Medusa @BlackMambaa_ @HurremSultan @bukii27 @Rouge başka kimler vardı hatırlayamıyorum ama görüp yazarsanız çok sevinirim. Bilenler etiketleyebilir🤣
- Düzenlendi
burcu21 canım ara sıra böyle hissetmemiz ya da eşlerimizin sürekli yaşayan libido gibi gezmelerini düşünmemiz saçma zaten şöyle ki iş yorgunluğu maddi sıkıntılar manevi sıkıntılar derken hepimizde oluyor ara ara o arzuyu kaybetme şahsen bende ya da eşimde oluyor bişeyi kafaya taktığımız zaman ama sonra 1 2 gün arayla düzeliyoruz belki senin hissiyatın böyledir eşinin gayette arzusu yerindedir ama illa ki var diyorsan heyecan kapabilirsin ilişkinize denemediginiz şeyleri deneyip gitmediğin şeyleri giyebilirsin mesela yani kısacası yapmadığınız ne varsa özgür bir şekilde kısıtlama olmadan yapın ateşiniz arzunuz tekrar alevlenir emin ol 🥰🤌🏻
burcu21
Burcuuu bu konunun üstadları
@TombulHatun
@aykirikadin
@HurremSultan
@Kekillikamisci
Sana güzel fikirler verirler 😅
burcu21 neyi soruyosun askm
belladonna knka neyi soruyo burcu ben anlamadım soruyu gormedim
Kekillikamisci
Sormamış canım fikir danışmak istemiş. Malum tutku deyince ilk aklıma siz geldiniz 😅
belladonna ayy ben postları karıştırdım aklım gtti neyi soruyosun diyorum agahahabha soryy😂😂😂
Aşkm senmi isteksizsin esinmi ?
Kekillikamisci kendisi isteksizmis canım
Kekillikamisci
Canım sağ olsun 😅
Önce isteksizliginin sebebini bulman gerek . Yorgunmusun uykusuz musun ne biliyim canım biseyemi sıkkın yoksa eşinden bekledigin ilgiyi göremediği için ondan sogudunmu bunu bı bilmen lazım