burcu21 yani bı yandna da haklısın ne denir ki bu içten gelen bişey ama şakayla karışık söyleyebiliriz eski tutkumuz kalmadı felan diye laf arasında anlar zaten

Rouge eski sohbetimiz şakamız yok ya önceden kv yanında bile bi samimiyetimiz vardı şimdiler de dikkat ediyorum yok Ardle bi ciddiyet var aramızda. Ve bunu aşamıyorum buda çok etkiliyor gerçekten.

Rouge evet kırgınlık var mı bilmiyorum da çünkü konuştuk ve kapattık konuyu. Çok şükür ki başta sözel olarak söyledi sözünü verdi. Çabası da var mı nasıl var bilmiyorum ya bugün soruyorum bana karşı heyecanın özlemin arzun tüm duyguların ilk zamandaki gibi mi diye evet diyor ama yok ben hissetmiyorum ay o zamanlarımı doyasıya yaşayamamışım gibi bir his🥲 ben iletişim kişisel gelişim yönüne çok okurum Ardle bir cümle kurucaksam 40 kere düşünür ben diliyle karşıdaki savunmaya geçmeden nasıl konuşurum diye düşünürüm hatta @belladonna bu konuda bana post açmamı da söylemişti ☺️ onsuz yatamadığımı onu beklediğimi söyledim bende asla sen dili ile konuşmamaya eleştirmemeye çalışırım. Davranışlarına üzüldüğümü söylerim hoşlanmadığımı, birdaha olmasını istemediğimi, olursa da sen bilirsin diyip çekiliyordum. Nasıl yani yaparak göstersem

Okyanusunkalbi teşekkür ederim. Evet kesinlikle öyle hissetmediğim için düşüncelerim de o yönde. Haklısınız ama nasıl yaptığımın tersini yapıyım anlayamadım bilmiyorum. Bazen bakıyorum çok ilgi gösteriyorum geri çekiliyorum ondan da görmek adına. Bazen de sorarak alıyorum. Bugün nasıl olmuşum beni özledin mi felan diye böyle yaparak almak gerekiyormuş alamadığım istediğim zamanlarda bunu kullanırım😄

BlackMambaa_ @Okyanusunkalbi aynı şeyi yazmışsınız 🥰😍 peki nasıl yani yaptıklarımın tersini yapmak. Acaba ne gibi nasıl davranışlarım yaklaşımlarım var ki bilemedim. Ama epeydir böyleyiz. Evet üzerimizde biraz bi kaygı sıkımtı var ama oda gelecek zamanda düzene giricek birşey. O zamanı mı beklemeliyim öyleyse.

maryjane doğru diyorsunuz da ne konuşmalıyım bilmiyorum. Eşime söylesem gayet normal iyi olduğumuzu söyler. Ne olsun istiyorsun diye de tepki verir diye düşünüyorum

burcu21
          Beklemen en doğrusu olucaktır canım Emin ol zamanla herşey düzelir bu kadar üzerine düşme

burcu21 Bazen bakıyorum çok ilgi gösteriyorum geri çekiliyorum ondan da görmek adına. Bazen de sorarak alıyorum. Bugün nasıl olmuşum beni özledin mi felan diye böyle yaparak almak gerekiyormuş

İşte tamda bunu kastettim bunların hepsini yapmayı bırak bir müddet sadece izleyici ol bakalım akışta sana faydası mı var zararı mı gözlemle yani eşin biraz acabalarla boğuşsun bir sonuca varamayınca yine sana sarılacak soru soracak yada farklı davranacak gibi gibi kendi ilişki dinamiğini en iyi sen bilirsin biz anlattığın kadarıyla fikir yürütüyoruz karşındakinin karakteri de çok önemli bir etmen