Kekillikamisci hhahahahaha ben Hürremin elime su dökemem 😂
Tutku ve ilişki
Cicekliperde benim güvenim ikimize yeter 😂😂 filmlerdeki istenmeyen ikinci kadın gibi oldum😂onlar da der ya benim aşkım ikimize yeter diye 😂😂
Rouge hadiii hadiiiii cinsellik postlarina katilmiyosun ammaaa sende ne cevherler varmış abooo 🥳🥳🥳😂😂😂
burcu21 yazılan bütün yorumları detaylıca okudum herkes çok güzel yorumlamış benim kişisel fikrim şu yönde fazla beklenti yorar insanı duyguların mantığına ket vurmuş şu anda onlarla hareket ediyorsun ve hislerin seni bu düşüncelere yönlendiriyor ki eminim yanılmıyorsun da anladığım kadarıyla dişil enerjin yüksek bu senin için avantaj ikili ilişkiler de hassas bir Terazi vardır alma verme dengemizi bozduğumuz zaman sorun yaşamaya başlarız sana nacizane tavsiyem bir müddet kendine zaman ver bugüne kadar yaptığın her şeyin tersini dene hiç kimse konfor alanı bozulsun istemez eşin de bunu farkedince emin ol roller değişir yada en kötü ihtimalle deneyip yanılmış olursun 😉
- Düzenlendi
duygularına ve mantığına yenilerek hareket ediyorsun Buda senin kafanı fazlasıyla karıştırıyor
Bu zamana kadar neler denediysen tersini yap Roller değişir zaten Zamanla
Birde araya sıkıntılar giriyor ev geçimi para konusu vs derken Uzaklaşma olabiliyor bu gayet normal bir durum
Zamanla düzelirsiniz..
@burcu21
selen_ ay bahar dizisi geldi aklıma 😂
Cicekliperde tam hiç seyredemedim onu evde bebek var TV ekran açmıyoruz gecede bakmaya fırsatım olmuyor ama baya güzel bir dizi
selen_ ya ben de burda gördüm merak ettim. Fragmanları çok dramatik gelmişti. İlk bölümü izledim iş yaparken 😂 sonra ikiyi de izledim eğlenceli çünkü. Ben dram sevmiyorum pek
Cicekliperde bende sitcom komedi falan seviyorum 😊
belladonna seni yemiyim diye uğraşma 😁😁 lavaş arasına koyup yiycem 😁😁😁😁
HurremSultan
Ye beni hürremmm. Yeee yeeee 😍😛😛
belladonna aşkım benim 😁🥰❤️
burcu21 yani bı yandna da haklısın ne denir ki bu içten gelen bişey ama şakayla karışık söyleyebiliriz eski tutkumuz kalmadı felan diye laf arasında anlar zaten