aykirikadin
Aykırı aşkım sen barı yapma 😅
Adımın çıkmasın şu 🤏🏻 kadarcık kaldı zaten. Sen burada sevilen, sayılan, sözü kabul gören bir kadınsın inanırlar 😅
Tutku ve ilişki
selen_
Seleeen seleeeeen beni ilk yakan sen oldun zaten sus sus 😅
burcu21
Aşkım bu hayatta herkes en iyi bildiği işi yapmalı 😅
Bende onu yapıyorum zaten biliyorsun 😛
burcu21 askm senin isteksizliğin uykusuzluk ve yorgunluktan dolayı o zman 😜😂🌺
burcu21
İşlerim var biraz halledip yazacağım 😂🫶
belladonna mutlu evlilik güzel de anlasiyorsunuz o konuda iyi olmaman imkansız 😂susandan kork demişler 😂benimle beraber başladı seni cinsellik postlarinda etiketlemek öngörülü kadınmışım😂 @Cicekliperde niye etiketlemiyorlar ya 😀
burcu21 her hafta aynı şelilde olmasını bekleme bence rutin insanı sıkar bir süre süre bu hafta 2 kere oldu belki haftaya 5 kere olacak bunlara takılma beden bu hafta az oldu diye, bedenimiz de biz de her g0n aynı değili ki
selen_
Seleeeen yaaa sen beni nasıl bu kadar iyi biliyorsun da ben seni hiç bilmiyorum 😅
Sen benim reelde arkadaşım falan mısın acaba 🤔😅
Çiçekliperde hanım hanımcık bir kadın o yüzden
Sayende ifşalandık 😅
belladonna reelde bilsem bile nasıl tanıyım adını resmini bile bilmiyorum o Vibe veriyorsun aura gizlenemez 😂 gözlem yeteneğim iyi diyelim 💃🏻😃
selen_ çünkü herkes biliyor bende iş olmadığını 😂😂
burcu21 teşekkür ederim canım tabiki🥰öncelikle seks sehvet bunlar ilk olarak sende biten seyler o da şöyle olur en önemli nokta kendini güzel bulman ne biliyim mesela saclarını yapman ruj sürmen takı takman güzel cekici seyler giymen yani bunlar dişil enerjini yükselticek seyler sevdigin yerleri seksi bulduğun yerleri ön plana cıkarıcaksın falan ve aynanın karsısına geciceksin kendini kesfediceksin güzelligini ve kendini gordukce hevese geliceksin sehvet duyucaksın eşine karsı. asla görev olarak gormemelisin ön sevişmeyi atlamayacaksın ilk adımları sen atıcaksın gidip aniden cagırıcaksın yada ufak tefek taktikler yapıcaksın örnegin durduk yere gidip öpüceksin bir elini kadınsı seksi bir sekilde gogsune yaslayıp bir elinle boynunu zarifce kavrayacaksın öpüsüceksiniz nefesinizi hissediceksiniz bundan sonra bak nasıl sehvetleniyorsunuz erkek de kendini tam adam gibi adam hissetmeli pısırık erkekler genelde isteksiz olur cünkü aynı sana verdigim örnek gibi ne kadar kendne bakarsan o kadar dişil enerjin artar erkeklerde de bu böyle mesela sen kendini saldın hep ciddiyet içindesin suratsızsın modun düşük ev cocuk yıpranmıssın bu ne sana seksi gelir ne eşine sırf ihtiyaç olduğu için yaparsınız ama şöyle saçların ahenkli ahenkli olsa kiraz dudaklar cekici gösteren kıyafetler falan bak nasıl modun yükselicek bir diger konu seksten zevk almak bu da zevk almalıyım zevk almalıyım ben niye zevk almıyorum demekle olmuyor o zaman bil ki asla bisey hissetmezsin sen az önce anlattığım o nefese o ritme o kalp atıslarına vücudun sıcaklığına kendini bırakıcaksın ve sadecee bunlara odaklanıcaksın bunu başardığın zaman rouge ben orgazm olmadım diyemeyeceksin son olarak en önemli sey birlikte aktiviteleriniz olsun sohbetleriniz muhabbetleriniz olsun bunlar askı saglam tutan seyler
Cicekliperde banane etiketlesinler ben sana güveniyorum 😘😃Rouge öyle diyordu zamanında 😃böyle yazdım diye silme sakın ben zaten senin hot bir kadın olduğunu hep hissetmiştim ❤️🔥
belladonna ahahha evet Nil alem kadınsın valla 🤣🤣😍
Kekillikamisci hayır ya Kekilli. Öyle olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yorgun da olsam uykusuz da olsam uzak durmuyorum eşimden. Öyle olsa hiç yakınlaşamayız biz. Çünkü hep yorgun ve uykusuz kadınlarız sonuçta. Var mı içimizde devamlı dinlenen dinç olan kadın🤣🤣🤣
BlackMambaa_ peki bekliyorum😄😍
TombulHatun rutin oldu bizimki sanırım o yüzden sıkılıyorum. Ama bu rutini de bozamıyoruz tombul🫤 yoksa dediğin doğru ama genelde bizimki azalır yükselmez 🤣🤣
belladonna ben neyim o zaman 😂😂 siz hanım hanımcıklar😂😂hepinizi durum yapip yiycem😁😁😁😁🔪🔪🔪