Merhaba arkadaşlar.Bugün hamile olduğumu öğrendim çok çok mutlu oldum ama bir o kadar da hüzün kapladı içimi yetememek yetişememek korkusu sardı beni.Bir süre önce doğum kontrol hapı ile korunmaya başlamıştım ek olarak ilk başlarda geri çekilme de olmasına rağmen gebe kalmışım.Rabbim’in vardır bir bildiği buna şükür.2 ve daha fazla çocuğu olan anneler destek almadan nasıl yetişiyorsunuz ben şimdiden bunları düşünmeye başladım 😔
Doğum kontrol hapı ve gebelik 😊
Deleted33 Hayırlı olsun,ben seni tanımadan çok güzel şekilde yönetileceğini düşünüyorum 😊
Gözün aydın sağlıkla gelsin annesi . Rabbim öyle buyukki yardım ediyor hiiicccc korkma hiccccc ❤️
Deletedmom_18 yaa çok teşekkür ederim inşallah öyle olur 😊
Deleted33 öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 🤲 ikinci çocuğun mu gülüm
Eskobar bizim de uyku düzenimiz çok var sayılmaz ama idare ediyorduk iyi kötü.Destrğin için çok teşekkür ederim valla umut oldun🤲🌸
Kekillikamisci çok teşekkür ederim yaşayıp görücez bakalım inşallah öyle olur 🤲🌸
ikiprensesannes evet ikinci olacak nasipse çok teşekkür ederim.
Deleted33 benim iki yaşında kızım 41 günlük de bebem var kurban olduğum yaradan Bir şekilde yardım ediyor düşünme onları biz anneler çok güçlüyüz herşey üstesinden gelebiliriz ❤️kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz onlar yardımcı oluyor çok şükür size yardımcı olacak yakında kimse yok mj varsa hiç hiç korkmana gerek yok zorluklarida var ama bir sekilde atlatıyor insan
Deleted33 rica ederim ne demek sağlıkla gelsin minik Allah bağışlasın 🥰
ikiprensesannes sağlıkla büyüsünler inşallah.Brnim yardımcı olacak kimsem yok maalesef kayınvalidemin bile en ufak çocuğu daha 5 yaşında ve 7 çocuğu var öyle düşünün bırakın bana desteği kendine zor yetiyor.Bir şekilde üstesinden geleceğim napalım.
Eskobar yaa zaten en çok bu bakımdan seviniyorum kızımın da en yakın arkadaşı kardeşi olacak 🥰
Eskobar işte tek olunca o olmuyor maalesef tependen inmiyor 😁 benim kızım da 15 aylık yapışık geziyoruz 😁
Deleted33
Hayırlı olsun..
Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
İlla ki düşünürsün haklı olarak ama onun kuvvetini de bulursun
belladonna yaa inşallah öyle olur çok teşekkür ederim 😊
Deleted33 amin inşallah cümlemizin çocukları sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 ya rabbim yardımcın olsun inşallah yaparsın merak etme ❤️