Doğum kontrol hapı ve gebelik 😊
Gözün aydın sağlıkla gelsin annesi . Rabbim öyle buyukki yardım ediyor hiiicccc korkma hiccccc ❤️
Deletedmom_18 yaa çok teşekkür ederim inşallah öyle olur 😊
Deleted33 öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 🤲 ikinci çocuğun mu gülüm
Eskobar bizim de uyku düzenimiz çok var sayılmaz ama idare ediyorduk iyi kötü.Destrğin için çok teşekkür ederim valla umut oldun🤲🌸
Kekillikamisci çok teşekkür ederim yaşayıp görücez bakalım inşallah öyle olur 🤲🌸
ikiprensesannes evet ikinci olacak nasipse çok teşekkür ederim.
Deleted33 benim iki yaşında kızım 41 günlük de bebem var kurban olduğum yaradan Bir şekilde yardım ediyor düşünme onları biz anneler çok güçlüyüz herşey üstesinden gelebiliriz ❤️kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz onlar yardımcı oluyor çok şükür size yardımcı olacak yakında kimse yok mj varsa hiç hiç korkmana gerek yok zorluklarida var ama bir sekilde atlatıyor insan
Deleted33 rica ederim ne demek sağlıkla gelsin minik Allah bağışlasın 🥰
ikiprensesannes sağlıkla büyüsünler inşallah.Brnim yardımcı olacak kimsem yok maalesef kayınvalidemin bile en ufak çocuğu daha 5 yaşında ve 7 çocuğu var öyle düşünün bırakın bana desteği kendine zor yetiyor.Bir şekilde üstesinden geleceğim napalım.
Eskobar yaa zaten en çok bu bakımdan seviniyorum kızımın da en yakın arkadaşı kardeşi olacak 🥰
Eskobar işte tek olunca o olmuyor maalesef tependen inmiyor 😁 benim kızım da 15 aylık yapışık geziyoruz 😁
Deleted33
Hayırlı olsun..
Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
İlla ki düşünürsün haklı olarak ama onun kuvvetini de bulursun
belladonna yaa inşallah öyle olur çok teşekkür ederim 😊
Deleted33 amin inşallah cümlemizin çocukları sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 ya rabbim yardımcın olsun inşallah yaparsın merak etme ❤️
Deleted33 korkulu rüyam diyeceğim kusura bakma bu sıralar çocuğa çok uzağım Allah oğlumun acısını göstermesin biliyorsunuz tatsız olaylardan ötürü istemiyorum şuan ama prezervatifsiz mi oluyordu canım birde beben kaç aylık ve sen şuan kaç aylık hamilesin?👀🤷🏻♀️
Rabbim acılarını göstermesin sana hayırlı sağlıklı olsun inşallah canım benim 🫂💐
Ablamın iki kızı var.Büyük kızı 21 aylıkken diğer kızı doğdu düşün 😄
Ben çalışıyordum,annem zaten çocuk bakmaz,ona destek olan sadece eşiydi.
Evet zorlandığı dönemler oldu ama nihayetinde büyüdüler,büyüyorlar.Şimdi ikisi de okula gidiyor.
Zaman çok hızlı geçiyor,stres yapmadan oluruna bırakmak lazım 🌸
- Düzenlendi
bukii27 evet prezervatif yok ve aksi gibi eşim de bi süredir şehir dışında çalışıyor hafta bir gelip gidiyordu kalmıyordu bile o arada olmuş demek ki.Hap ve geri çekilme vardı nasıl oldu bilmiyorum.Kızom 15 aylık oldu bugün.Bebeğim de daha çok ufak bugün öğrendim daha hamile olduğumu yarın doktor kontrolü var muhtemelen 3 haftalık falan ve çok teşekkür ederim 🤲