Kızlar merhaba. Size bir şey danışmak istiyorum. Ben sedef hastasıyım. Mutlaka biliyorsunuzdur bir çeşit deri hastalığı. En ufak tahrişte vücudumda özellikle de bacaklarımda yaralar çıkıyor, kabuklanıp büyüyorlar. O yüzden çok uzun süredir epilasyon yapamıyorum. Ürediler de ürediler çünkü. E lazer yasak, ağda da epilsyon gibi tahriş sonucu yaralarımı üretiyor. Vücudumu jiletlesem mi dedim ama onda da kıllar kalınlaşır diye korkuyorum. Var mı bacaklarını, kollarını jiletle alan. Siz olsanız ne yapardınız? Jiletler miydiniz yoksa saldım çayıra Mevlam kayıra kıllı tüylü mü dururdunuz?
Bir fikir verir misiniz?
Geçmiş olsun 🌺 benim nacizane fikrim kıllı olmaktansa jiletle almayı tercih ederim 👍👍
@Kekillikamisci teşekkür ederim🌸 bir kaç defa denedim aslında ama eşim jiletle mi uğraşacaksın bırak kalsınlar deyince vazgeçtim. Kendi içimde çok sorun ettiğimi biliyor ama o da kıyamadığı için kıllarımı kabul etti sanırım 😁 insanın dişil enerjisi de yükselemiyor ama böyle. Gireyim ben jilet işine en iyisi
Bence almalısın hem kendini daha farklı kadınsı hissedersin libidon falanda yukselebilir . Sen eşini dinleme bacım 🥳🥳🌺🌺
jupiterkralicesi kol bacak tüy yapısı ince zaten jilet cogaltmiyor.Kalin çıkarıyor ağda gibi sıfırdan gelmediği için ama jiletle alın tüylü rahatsız olur insan ben kolda falan da sevmiyorum ki sizde sevmiyorsunuz sorduğunuzda göre çok geçmiş olsun
Kekillikamisci katılıyorum canım
@Kekillikamisci en iyisi ona hiç ses etmeden halledeyim de ben(çünkü sürekli başının etini yiyorum kılımla tüyümle) sürpriz olsun, libido da yükselirse oh değmesinler keyfine 🤭😁
jupiterkralicesi aynen canm surprz olur sevinir belki 🥳❤️
@selen_ çok teşekkür ederim 😊 evet evet çok rahatsızım ve benim için çok büyük bir sorun aslında bu. Evde şort veya gecelik, kısa herhangi bir kıyafet giymek istemiyorum sırf bu yüzden. Özgüvenim sıfır. Deneyeceğim jileti mutlaka
@bukii27 teşekkür ederim fikrin için 😊
@Kekillikamisci hadi inşallah 🤭 benim de özgüvenim gelsin bu sayede, amin