tazeebiranne Benim cildim de kuru. Ve çok aşamalı bakımlara asla elverişli değil. Hemen sivilce veya alerjiye sebep oluyor. Sizin cildiniz de alışkın değilse birden bir çok ürüne yüklenmeyin derim. Alıştırarak rutinlerinizi çoğaltabilirsiniz.
Lip balm kullanmayı devamlı hale getirmelisiniz. Yani hep yanınızda bulunsun evde de gidip gelirken sürün pürüzsüz bir dudak için.
Su içmeyi ihmal etmeyin. Kuru cilde en önemli çare su.
Cilt bakıma gelirsek ben celenes ürünlerini kullanıp beğendim. Boykot da değil.Temel olarak her gün yaptığım şeyi anlatayım. Gece yatmadan ve gündüz olmak üzere günde iki defa termal yüz yıkama jeliyle yıkayıp nemlendirici kullanıyorum. Göz çevresi için de krem kullanıyorum çünkü en çok o bölgemde kuruma yaşıyorum. Dışarı çıkarsam sebamed güneş kremi kullanıyorum. O da boykot ürün değil. Nemlendirici Loreal ve farmasi white correct kullanıyordum, loreali bırakıp Celenes’e geçtim. Sizin cildinizde hangi nemlendirici krem sivilce yapmamışsa ondan devam edebilirsiniz. Cildiniz bu rutine alışırsa sonra hiyaluronik asit, c vitamini serum, nemlendirici cilt maskesi gibi ürünler ekleyip öyle haftalık günlük düzen oluşturabilirsiniz kendinize.
Cilt ürünleri herkese aynı etkiyi göstermiyor. Normalde kimseye önermem, sadece boykot olmayan ürün istediğiniz için arayıştaysanız bakıp araştırıp bunlardan tercih edebilirsiniz diye söylemek istedim.