Gokkusagim Kekillikamisci biz de aynı şekilde spiral bile taktirsam mutlaka geri çekilme de yaparız içe bosalma çok riskli geliyor bana her türlü
bukii27 lidyaaa__ valla biz 11 aydır prezervatif+geri çekilmeyle korunuyoruz çok şükür bir sıkıntısını görmedik inşallah görmeyizde 😂🫂
enerciiiii Zamansiz_ sadece spiral ile korunuyorum hiç korkum olmadı şimdiye kadar zaten 1 kızım var sadece spiral ile gebe kalsam mucize dicem yani
lidyaaa__ enerciiiii Kız öyle deme geçen yıl kaymış ben bilememişim hamileydim spiral çıkarıldıktan bir hafta sonra kalbi durdu, spiral düşünüyorum tekrar ama aynı zamanda geri çekilme de olacak yada hap ta iğne de 😅😅
lidyaaa__ Kekillikamisci Ay ben her şekilde korkuyorum artık geçen yıl da spiralle hamile kalmıştım korkulu rüyam gibi oldu ilişki 😅😅
bukii27 lidyaaa__ zorla arada baktırıyorum delik vs varmı diye birde uzun sürdüğü zaman değiştiriyoruz 😂🥲
enerciiiii lidyaaa__ hadibya çok geçmiş olsun canım olursa da olsun napalim 2 3 çocuğum olsaydı bende korkardım belki ama zaten bir kızım var şimdi olmasa da ilerde 2. Yi düşündüğüm için fazla sorun etmiyorum ne zmn olduysa
enerciiiii Zamansiz_ valla ben onlemimi aldım bütün korunma yöntemlerini aynı anda kullanacak değilim ya geri çekilme prezervatif hap iğne spiral 😅😅 koca boşar beni yeminle 🤪
Eskobar lidyaaa__ en güveniliri bağlatmak😂 Spiral+hap+prezervatif + geriçekilme anca korur seni😂😂 Ben bidahakine kesinlikle böyle yapcam😂
lidyaaa__ Eskobar Bağlatmaya da yaşım tutmuyo 😅 Eşim de karşı Bağlatmaya çocuk çok seviyo ama o doğurmuyo işte 🤣