Rouge HurremSultan ya yok bilmem ne ceketinde bilmem ne var dediler elimi cebine atmaya korktum yataktan cıkamamıstım falan ööğğğ 👻yanına geliyoruz odandayız dediler kafayı gömdüm yorgana birde ısıgı perdeyi kapatıyorum falan görseydin halimi gözünü seviyim astral gelmeyin bana 😂geldik dediklerinde içimden üstümde ne var diye sorasım geldi keske azcık ben onları korkutsaydım gördüm sizi vs diye
belladonna Moonlight_ Ben Ağustosta doğdum ama nedense temmuzu çok seviyorum 1 temmuzdan itibaren tatil başlıyor Ya ondan herhalde 😅
HurremSultan belladonna kankiii kesin ogremmem lazım😂😂 ben kaybolurum falan yada vazgeçtim ya ogrnemiyvem😂
Moonlight_ belladonna 1 temmuz büyük oglumun dogum günü agustosun kaci senin? Benim kücüklükde agustos dogumlu🤣
Moonlight_ belladonna aaaa benimkide 3 agustos 🤣 Bizde 2 yengec (ben ve büyük oglum) 1 boga (esim) 1 aslan (kücük oglan) 🤣 anlatsana bana aslanlar nasil oluyor🙈😬
belladonna Moonlight_ Aşırı özgüvenli oluyorlar bence en belirgin özelliği bu 😀 Keyfine, yeme içmeye, gezmeye düşkündür. Korur, cömerttir pahalılığı ve gösterişi sever 😀😀
Moonlight_ selen_ öylemiii bizdede öyle herkes yengec 😂 bende seni cok sevdim yaa canimsin🫶🏼🥰😍senin burcun ne?