Asellll Krnkrn Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım eşin istedi diye değil çünkü devamı gelicek bunun sen istemezsen sonrasında sorun çıkar. Ama birşey yok merak etme gayet normal geliyor bir süre sonra insana 😬
Krnkrn Ikibalannesi valla akşam eşim gelşyor anca yemek yiyoruz mutfağı topluyorum cocuğu uyutuyorum direk yatağa tv izlemeye vakit kalmıyor😅
busrays Krnkrn ahaha bu kutsal görevi akşam yerine getireceğim hormonlarında sıkıntı mı var canım neden 15 gün regl
Krnkrn busrays doğum yapalı 5 ay oldu düzene girene kadar normal yani 10 güne bir falan adet oluyorum bn doğum yaptığımda kanamam olmadı doktor normal dedi ama böyle devam ederse bir daha gideceğim doktora
Ikibalannesi Krnkrn aynen bizde öyleydi ta ki virüs olana kadar şimdi karantinadayiz da zaman ayirabiliyoruz kendimize😄
Munis Krnkrn biz yapıyoruz ikimiz de. Bence hiç tiksinilcek bir şey değil. 69 da çok zevkli tek de 😅 onun da inanılmaz hoşuna gidiyor. Tabi ben bazen çekiniyorum o yaparken ama ben yaparken hiç utanmam yok 😅
Ikibalannesi Damla_K 😄 iki hesabim var kidste hem bu isimle hemde fatoş 2552 ,ikibal annesi olana spam yedim askida hesabim bayadır:))
Mera3939 Ikibalannesi ota boka spam uyarı atıyorlar insanlar özgürce düşüncelerini ifade edemiyorlarkı valla burayı kesfettıgımden berı bende oraya artık girmiyorum . Ne halleri varsa görsünler